Bli med

Ønsker du mer informasjon om TSSG? Det første du bør gjøre er å melde deg på vår e-postliste. Du kan bli med på noen av våre aktiviteter for å bli kjent med oss før du blir medlem. Husk å melde deg på hvis det er påmelding. For å få mer informasjon eller melde deg inn i TSSG, sender du en e-post til styret.

TSSG har en medlemskontingent på kr 75,- pr. år. Utover dette betaler du din andel av de faktiske kostnadene (transport, mat, overnatting, materialer ol.) når du er med på møter og turer. Møtene er vanligvis gratis, mens helgeturene bruker å koste rett over 200 kroner (som dekker transport, middag, overnatting etc.).

Det er alltid hyggelig med flere medlemmer! Du er hjertelig velkommen til oss. Ta gjerne med deg andre du kjenner også.

Utstyr og ferdigheter

For å bli med i TSSG stilles det i utgangspunktet ingen krav til ferdigheter eller utstyr. På overnattingsturer trenger man tursekk, sovepose, godt fottøy, varme klær og lykt. Ved overnatting utendørs kommer liggeunderlag og spiseutstyr i tillegg. Dersom en aktivitet krever spesialutstyr, vil det stå tydelig i aktivitetsbeskrivelsen. Mangler du noe, kan du ta kontakt med aktivitetsansvarlig eller Styret for å høre om det er mulig å låne utstyr fra noen av medlemmene.

Vanligvis krever ikke aktivitetene våre noen spesielle ferdigheter. Vi er imidlertid glade i å prøve ut nye ting og lære noe nytt, så ikke la deg stoppe av at du ikke har prøvd noe før. Det vil stå tydelig i aktivitetsbeskrivelsen hvis det kreves spesielle ferdigheter for å bli med. Aktivitetsanvarlig ordner med transport når vi skal reise på tur.