28.11 – Julebord

For å avslutte nok et godt speiderår, eller i den mer studentaktuelle stil, nok et godt speidersemester, hadde vi julebord hjemme hos Andreas på torsdag. Ni topp pyntede studentspeidere presset seg inn på et kjøkken med sitteplass til seks, men speidere er som kjent flinke til å stable mange folk på lite plass! Der gikk middagen i en full treretters slik alle studenter med respekt for seg selv vet å gjøre det. Vi hadde medisterkaker i lefse til forrett, skinkestek med rosenkål og kålrotstappe og annet tilbehør til hovedrett, og vi klarte jammen meg å presse i oss litt vaniljepudding, sitronfromasj og risengrynsgrøt til dessert! La oss gratulere Hannah, som klarte å finne mandelen i grøten, og vi vil også hedre Bendik som spiste opp halve kjelen med grøt uten å finne mandelen…
Alt i alt hadde vi en topp kveld, og vi gleder oss til masse ny studentspeideraktivitet neste semester!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *