29.11 – Bål, bacon og blåbær | Bonfire, bacon and blueberries

www.brodogkorn.no

Onsdag 29. november kl. 18.00 treffast vi ved busstoppet på Lohove, og går saman opp i Estenstadmarka. Der finn vi oss ein plass kor vi lager pannekaker på stormkjøkken (TSSG ordner med pannekakerøyre) og har blåbærsyltetøy og bacon som tilbehør. Vi satsar på å fyre opp eit bål som vi kan varme oss rundt.
Ring Unni på tlf. 93609024 eller Håkon på tlf. 95409111 om du ikkje finn fram.

// ENGLISH:
Wednesday 29th of November at 6PM we’ll meet up near the bus stop at Lohove, and we’ll then go together up to the woods of Estenstad. There we’ll find a place to sit down and make pan cakes (TSSG makes the pancake mix) and bring blueberry jam and bacon as accesories. We’ll light up a small bonfire.

Call Unni (93609024) or Håkon (95409111) if you have questions.

Link til Facebook-event: Bål, bacon og blåbær.

 

Save

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *