Aktiviteter

Her er noen av aktivitetene vi har i NTNUI Svømming

Stevner

NTNUI Svømming deltar på flere lokale stevner i året. Dette er et lavterskeltilbud til alle svømmere i NTNUI. Følg med på vår facebookgruppe slik at du holder deg oppdatert på kommende stevner. Som medlem kan du delta på alle stevner i landet. Vi varsler som regel kun om lokale stevner i nærmområdet, men det hender seg at vi drar til større stevner andre steder i Norge også. Følg med på facebookgruppen vår for å få med deg alle stevnene vi er med på! Stevner er gøy!
stevner

Stevne i Husebybadet

Koieturene

Koieturene er en lang og viktig tradisjon i svømmegruppa. Koieturene blir arrangert to ganger i året; en i starten av vårsemesteret og en i starten av høstsemesteret. Formålet er å bli bedre kjent med nye og gamle medlemmer samt opprettholde det gode samholdet i svømmegruppa. Koiene vi benytter har badstue. Disse blir hyppig brukt med isbad og påfyll i koppen mellom slagene. Ellers blir det turgåing/skigåing, vedhogging, god mat, sosialt samvær, sang og til tider stafett og lek i fine naturomgivelser. Varm opp sangstemmen, ta med det gode humøret og sleng deg med!
koietur

Heinfjordstua

Studentlekene

Jevnlig arrangeres studentlekene i forskjellige idretter blandt annet også i svømming. Da samles alle studentidrettslagene for å konkurrere om hvem som er den beste studentklubben. NTNUI kommer til å arrangere Studentlekene 2021 her i Trondheim. Les mer om SL 2021 her.
SL

#SLtrondheim

NTNUI Sprinten

NTNUI-Sprinten er svømmegruppas eget svømmestevne, og har siden 2007 gått av stabelen hvert år i begynnelsen av mars. Alle arrangører, dommere, frivillige og deltakere er etterpå velkommen til en heidundrende fest som takk for god innsats.
sprinten

NTNUI Sprinten

Treningsleirer

I 2018 så har svømmegruppa vært på trenignsleir i Mallorca, Spania. Der ble det tilbringt 5 solrike dager med til sammen 9 treningsøkter. Mellom morgen og kveldsøktene ble det brukt mye tid på stranda. Bassenget var selvfølgelig utendørs og lengden er på 50 meter.
leir

Mallorca, Spania

Fredagspils

Fredagspilsen er en lang tradisjon i NTNUI svømming. Etter hver fredagsøkt går vi og tar oss en rolig og sosial svømmepils.
fredagspils

Fredagspils

COVID-19: Please see updated guidelines, practical information and news on our facebook group: https://www.facebook.com/groups/2250060697.
You currently have to sign up before each practice.