Ofte Stilte Spørsmål

Her har vi noen ofte spurte spørsmål og svar som vi håper du finner nyttig hvis du lurer på noe. Finner du ikke spørsmålet ditt her, så kan du sende en mail til svomming-medlem@ntnui.no.

Hvordan blir jeg med i svømmegruppa?

under konstruksjon

1. Meld deg inn i NTNUI

Dette kan gjøres med eller uten SiT-trening medlemskap:
  1. Med SiT medlemskap: kan gjøres på nettsiden deres
  2. Uten SiT trening: møt opp i en av SiT sine resepsjoner på gløshaugen (for tiden flyttet til Nardo), solsiden eller dragvoll.

2. Fyll ut innmeldingsskjema

3. Betal lisensen til NSF

Hvis denne ikke er betalt av en annen klubb, kan den betales gjennom oss:
  • Beløp: 750NOK
  • Kontonummer: 8601 43 52912
  • Melding/KID: Ditt fulle navn

4. Vent på godkjenning av kasserer

Bankoverføringen kan ta noen dager, men har det gått en uke uten noe svar kan du sende mail til kasserer. Etter medlemskapet er godkjent får du en bekreftelsesmail (også sjekk spam-folderen), og kan komme på trening. Registreringen er gyldig ut gjeldene kalenderår, men kun sammen med et gyldig NTNUI-medlemskap. Velkommen til svømmegruppa!

Hvor mye koster det å være medlem i NTNUI Svømming?

Du må betale 550kr for NTNUI medlemskap hvis du ikke har det og 750kr for lisens i Norges svømmeforbund hvis du ikke har det. Utover det er det bare frivlige kostnader som stevner, koietur, svømmekurs, treningsleir og mer. NTNUI lisensen betaler man personlig på Sit-treningssenter. Betalingsinfo for lisensen kommer opp etter godkjent innmelding i innmeldingssiden. Hvis du ikke har notert kontonummeret kan du se på betalingsinformasjonen i spørsmålet under.

Hva er Svømmegruppas betalingsinfo?

Som regel tar vi betaling med bankoverføring. Vår bankinfo er

  • kontonummer: 8601 43 52912
Vennligst marker alle betalinger med fult navn i meldingsfeltet.

Er det mulig å komme å prøve en trening før jeg melder meg inn?

Det er dessverre ikke mulig, siden Pirbadet krever at alle som trener hos oss har betalt lisens. Men NTNUI Svømming er åpen for alle, på alle nivåer, så lenge du er svømmedyktig.

Hvordan nivå er det på treningene, siden jeg ikke har trent svømming før?

NTNUI Svømming er åpent for alle som kan svømme. Det vil si at du må kunne svømme 50m uten å måtte stoppe. Treningene er delt opp i forskjellig nivå, slow lane, intermediate lane og fast lane. Fast lane og noen i intermediate lane svømmer et program som treneren lager. Men dette er valgfritt. I slow lane er de som ikke har svømt mye før og det går som regel i en svømmeart. Dermed kan du finne den banen som tilsier ditt nivå eller motivasjon. Velkommen!

Trenger man å møte opp på alle treningene?

Nei. Oppmøte er frivillig. Kom på de treningene du ønsker selv.

Hvor er Pirbadet?

Bruk gjerne reiseplanleggeren til AtB for å finne hvilken buss du trenger å ta. Bussholdeplassen heter "Pirbadet".

Jeg har betalt inn lisensen. Hvor lang tid tar det før jeg kan begynne å trene?

Registreringen kan ta opp til en uke. Vi må vente til pengene kommer inn på vår bankkonto. Hvis det går mer enn uke ta kontakt med kasserer på epost. Sjekk om medlemskapet ditt er klart her

Jeg har vært medlem av en annen svømmeklubb i Norge frem til nylig. Må jeg melde overgang?

Hvis en annen klubb har betalt inn lisensen din de siste to årene må du be de betale lisensen din, og så si ifra til oss, hvis du ikke vil melde overgang. Hvis det er lenger enn to år siden en annen klubb betalte lisens for deg trenger du ikke melde overgang, men betale inn lisens til oss. Hvis du ønsker å melde overgang må du betale inn lisens til oss og sende inn overgangskjema. Ta kontakt med en i styret for at de skal skrive under på skjemaet. Vi har grønne badehetter med gul skrift med STYRET på.

Kan man komme inn på Pirbadet utenom treningstid?

Nei, man kan kun komme seg inn bare under treningstiden. Skal man inn utenom treningstid må man betale seg inn. Pirbadet har studentrabatt hvis du skulle ønske å gå inn og bade under åpningstidene.

Hvordan melder jeg meg av e-postlisten?

For å melde deg av e-postlisten vår kan du trykke på linken nederst i mailen, og følge instruksjonene der for å unsubscribe.

Hvilket svømmeutstyr trenger jeg?

Sjekk denne siden.