Fadderukene 2014 – 12.08-28.08

Meld deg inn i gruppa på Facebook, "Medisinernes Fadderuke NTNU 2014".
Endringer vil forekomme! Følg med på disse sidene og Facebook. Det ligger enkelte linker til kart dersom dere trykker på oppmøtestedene i programmet.

Ikke nøl med å spørre hvis det er noe du lurer på! Faddersjef Hallvard Berge Pedersen er (som regel) tilgjengelig på telefonnummer 92024688 eller på mail: hallvard.bp@gmail.com

Programmet kan fortsatt forandre seg – så følg med!

TIRSDAG 12.08 – IMMATRIKULERINGSDAGEN
Kl. 08:30 - Oppmøte foran Samfundet.
Vi går sammen opp til immatrikuleringen på Gløshaugen kl. 09.00. Fint å kle seg litt fint, men unødvendig å være stivpyntet.

Program for immatrikulering på Gløshaugen.

Kl. 11:00 møtes vi foran hovedbygningen på Gløshaugen og går i samlet flokk ned til MTFS (Står egentlig for Medisinteknisk forskningssenter, men bare lær deg forkortelsen) til gratis lunsj. Etter det går vi til Kunnskapssenteret for immatrikuleringen på fakultetet, og deler inn i faddergrupper etter dette. Det deles ut fadderbarn t-skjorter.

Kl. 17:00 - Oppmøte avtales i faddergruppene.
Vors avtales i faddergruppene før vi alle møtes på immatrikuleringsfest på Samfundet. Det er en stor fest for alle de nye studentene på Gløshaugen, det blir fullt og morsomt med andre ord. Husk å ha på t-skjorten du fikk utdelt, så kjenner vi hverandre igjen.

ONSDAG 13.08 – TOUR D’ILE og GUTTE-/JENTEVORS
Kl. 10:00 - Oppmøte utenfor MTFS.
Øya kan virke stor og uoversiktlig. Vi prøver å hjelpe dere litt på vei med et rebusløp rundt på sykehusområdet.

Kl. 17:00 - Oppmøte hos en jentefadder og en guttefadder. Vi går i samlet flokk fra Samfundet kl. 17:00.
Gutte-/jentevors. Gutta dras med på vors med fadderjentene, og jentene blir med faddergutta. Vi møtes på Three Lions pub! etterpå. Ha på deg t-skjorten du fikk utdelt :)

TORSDAG 14.08 – MEDISINSKE FADDERLEKER
Kl. 13:00 - Oppmøte i Høyskoleparken (ved siden av Samfundet)
Tid for lek og moro, med noen utradisjonelle idrettsleker! Dette blir gøy! Gjør deg klar for teambuilding på høyt nivå og god opptrening av lattermusklene.

Hvis været blir brukanes, avslutter vi moroa med felles grilling og kos – ta med grillmat!

FREDAG 15.08 – IDRETTSDAG og FADDERGRUPPEKVELD
Kl. 09:30 - Oppmøte ved idrettsbygget, mellom Gløshaugen og Samfundet
Nå er det tid for å bevege litt på seg, i ekte idrettsturneringsstil. Det er faddergruppene som konkurrerer mot hverandre i ulike idrettsgrener. Får vi se noen oppfinnsomme og kreative kostymer og underholdningsbidrag? Dagen avsluttes med finale på full bane, og premiering av beste lag og kostyme. Lurt å ta med matpakke til denne dagen.

På kvelden er det tid for kosekveld i faddergruppene. Da blir det mulighet for å snakke litt om bl.a. bøker de ulike fadderne har brukt, samt få noen tips og triks i forbindelse med studiet. Oppmøte og sted avtales i faddergruppene.

LØRDAG 16.08 – GRILLING og BADING I KORSVIKA, og COLLEGEFEST m/ arkitektene
Kl. 12:00 - Grilling og bading!
Vi haler ut sommeren så lenge vi kan med bading og grilling i Korsvika! Det blir hygge, forfriskende vann og griller for de som vil grille. Med andre ord en perfekt oppladning til kvelden.

Felles sykkelavgang fra torget 11:45 – ellers er det bare å ta bussen. Buss nr. 3 fra Munkegata M5 til Ladehammeren!

Kl. 18:00 - Collegefest med arkitektene og industriell design!
Det er på tide å bli kjent med litt andre fjes enn dem vi ser nede på Øya. Vi fester i ordentlig amerikansk-fim-collegestil på Skiboli på Gløshaugen sammen med studenter fra arkitektlija og industriell design.. Sleng på deg baskettrøya eller på med cheerleaderuniformen og bli med på moroa! Hvor mye dere ønsker å kle dere ut på amerikansk vis bestemmer dere selv, vær kreative :)

SØNDAG 17.08 – JUNGELREBUS I BYMARKA
Oppmøte: Faddergruppe 1-8: senest kl. 12:00. Faddergruppe 9-14: senest kl. 13:00. Oppmøte i ilaparken.
Opp og hopp, sliten eller ei, nå skal vi leke oss i den flotte naturen Trondheim har å by på! Faddergruppene konkurrerer mot hverandre i vakre omgivelser på skogstur/jungelrebus, med mange morsomme og utfordrende oppgaver underveis. Dette er kjent for å være en av de morsomste dagene i fadderperioden, så det er bare å glede seg! Ta med matpakke, drikke og gode sko.

MANDAG 18.08 – PUB-TIL-PUB og OPPSTARTSFEST
Kl. 17:30 - Oppmøte foran Olav Trygvassonstatuen på Trondheim Torg.
Det er tid for den tradisjonsrike pub-til-pub-turen, som avsluttes med oppstartsfest på Gossip. Her får dere også muligheten til å treffe medisinstudenter fra andre kull. Dobesøk før runden begynner anbefales!

TIRSDAG 19.08 – INFOMØTE OG MEDISINERFORENINGENE PRESENTERER SEG
Kl. 10:15 - oppmøtet i auditoriet på Kunnskapssenteret (KA12) Infomøte og innlevering av papirer. Vitnemål og politiattest skal leveres. Ingen grunn til bekymring hvis dere ikke har fått alle papirer i tide, eller har glemt noe hjemme - fakultetet forstår dette, og det er lov å levere litt sent.

Kl. 17:00 - Oppmøte i auditoriet på Laboratoriesenteret (LA21)
Her vil de ulike foreningene på medisin presenterer seg og det de driver med. Etter presentasjonen vil alle foreningene ha en stand i vestibylen på laboratoriesenteret. Kake garanteres.

ONSDAG 20.08 – BOKSTAVFEST med EMIL (E)
Kl. 18:00 - Fellesvors med flere faddergrupper sammen!
Oppmøtetid og –sted avtales i faddergruppene.

Kl. 22:00 - Bokstavfesten på D12!
I år er vår bokstav E. Beste kostyme belønnes – det er bare å begynne å planlegge allerede!

Her vil vi bli bedre kjent med vår ”kjærestelinjeforening”, EMIL.

TORSDAG 21.08 – PIRBADET og MIDDAG MED Nmf og DnB
Kl. 14:00 – Oppmøte utenfor Pirbadet.
Pirbadet er ca et kvarter unna sentrum på sykkel. De som tar buss kan ta buss nr. 46 eller 55 i retning Pirbadet.

Hva er pirbadet? Pirbadet er et stort og flott badeanlegg, med sklier, boblebad, 25m basseng, badstu… Vanligvis alt for dyrt for studentlommeboka, men denne dagen er billetten sponset (les: gratis!!).

Kl. 17:00 – Oppmøte utenfor Beddingen 16, Solsiden.
DnB spanderer middag på oss mot at de får reklamere litt om sine tilbud rettet mot nmf-medlemmer. Med oss får vi representanter fra Nmf Trondheim, Den Norske Legeforening og Leger Uten Grenser.

Link til påmelding til bading og middag finner du i facebookgruppa.

FREDAG 22.08 – GRILLING PÅ KRISTIANSEN FESTNING
Kl. 17:00 - Oppmøte på festningen.
Festningen er ideell til sommerkos og hygge. Vi lader opp til lørdagen med god drikke, grilling og kos! Dette blir en rolig og hyggelig oppladning til det som snart skal skje... Vi skal ikke se bort i fra litt kubbespill, fotball eller lignende!

LØRDAG 23.08 – DÅP (obligatorisk) og DÅPSFEST
Kl. 08:00 - Oppmøte på parkerkingsplassen sør for Laboratoriesenteret
Du vil ikke komme for sent denne dagen. Ta på deg klær du ikke er redd for.

Etter dåpen er alle invitert på en siste fest på Riggen MC for å feire alle dere nye medisinstudenter for gjennomført dåp. Oppmøte hos hver gruppes respektive vors før vi møtes på Riggen MC. Dørene åpnes også for medisinstudenter på høyere kull fra kl. 23:00.

SØNDAG 24.08 – SIHTSEEING SUNDAY
En hver heftig fest trenger en god og avslappende dag derpå. Denne søndagen er lavterskel med stor L, hvor fadderbarna får velge om de vil være med på omvisning i Nidarosdomen, byvandring i sentrum eller kanskje det frister mest med en båttur til Munkholmen? Påmelding, oppmøte og pris kommer vi tilbake til.

TORSDAG 28.08 – AVSLUTNING FADDERUKENE 2014: MEDISINERNES IMMATRIKULERINGSBALL 2014
På med finstasen, nå skal det feires! Immatrikuleringsball er noe for seg selv, æresord! :) Vi lover go mar, enda bedre stemning og høy dansefaktor når maten er fortært. Kanskje får vi live-musikk i tillegg? Mer informasjon kommer på eget event.