Arrangementer

Vi i MF Placebo bruker mye tid og krefter på at alle skal trives som medisinstudenter. Mye av vårt arbeid ligger i å arrangere fester og arrangementer som forhåpentligvis så mange som mulig vil delta på, og ha glede av. Her er våre årlige arrangementer:

12.- 28. august - Fadderukene

Fadderuka er en pangstart på studenttilværelsen ved NTNU. Gjennom disse dagene er det lagt opp til mange forskjellige aktiviteter, koordinert med fakultetet, hvor meningen er å bli kjent med dine nye klassekamerater. Det blir blant annet arrangert skogstur, pub-til-pub-runde, temafest, idrettsdag og ikke minst dåpen, der du blir tatt opp som fullverdig medlem av MF Placebo. Gled deg til dette!

28. august - Immatrikuleringsball

Fram med finstasen og gre håret, nå er det klart for ball. Dette markerer slutten på fadderukene. Her blir det god middag, premieutdelinger, taler og ikke minst mimring fra fadderukene. Etter at dansegulvet er ryddet og maten har sunket, blir det selvsagt klart for fest ut i de sene nattetimer. Ikke tro stivpynten setter en demper på festingen.

19. september - Låvefæst

En legendarisk fest! Er det èn fest du skal være med på, så er det denne. På med trønderoutfiten, fram med heimbrentflaska og sørg for å spare til bart i god tid, nå skal det festes trønderstyle. Det blir satt opp busser til en låve utenfor Trondheim, der det blir liveband og musikk til taket løfter seg. Playlisten inneholder selvsagt Åge, DDE og The Kids for å nevne noen. Gled deg til denne festen.

21. november Juleblot

Her går turen til studenterhytta der vi alle sitter med nisseluer rundt bordene og spiser grøt og drikker gløgg til hyggelige juletoner. Gløggen blir sterkere fra år til år. Etter maten er fortært og gløggekaret er tomt, kommer Placebo band og får opp stemningen. Kanskje kommer julenissen også?

Generalforsamling i MF Placebo

Rundt årsskiftet kaller MF Placebo inn til generalforsamling. Her blir året gjennomgått. Hvordan går det med økonomien? Var arrangementene vellykket? Er det behov for lovendringer? Nå har styret sittet et år, så nå er det klart for valg av nye ildsjeler til å representere MF Placebo.

Bal Medicorum

Vinterens vakreste eventyr. Ballkomitéen inviterer studenter og undervisere til en stilfull gallaaften på Britannia Hotell. Det blir middag i idylliske Palmehaven restaurant, med påfølgende dans i speilsalen. Dette er en glimrende mulighet til å få vrikket på dansefoten sammen med en medstudent. I løpet av kvelden skal det kåres årets underviser fra nominerte kandidater. Det blir sikkert nachspiel i år også.

22.-25. januar ÅRE!

ÅREts begivenhet. Medisinstudentene pakker skia for en skikkelig heisatur over grensa til skianlegget i Åre. Her er det duket for ski og fest om hverandre i 3 dager til ende. Opp tidlig i bakken, rett fra bakken til afterski og du rekker akkurat en liten matbit før det bærer på fest ut i de sene nattetimer. Med alpinanlegg i WC-klasse og vannvittige priser på Systembolaget, legges alle forholdene til rette for en legendarisk tur med både fysisk fostring og god gammeldags flatfyll. Fra Åre har man alltid mange gode (og dårlige) minner.

Mars - Helsefest

MF Placebo inviterer de andre helsefaglige studieretningene i Trondheim til helsefest. Sykepleiere, medisinere, bioingeniører, audiografer, psykologi m.m. samles til en helsprø temafest, med artige kostymer og utkledninger. Dette er din mulighet til å sjarmere noen snertne sykepleiere uten å ha på legefrakken. Kanskje er vi snille og inviterer gløsingene også?

Mars - Påskeblot

Ned i Frakkens mulm og mørke. En siste fest før det er påskeferie. Kanskje har påskeharen vært der og gjemt sine påskeegg?

Mai - Fotballturnering

Blod, svette og tårer, æren står på spill. To ganger årlig arrangerer MF Placebo fotballturnering, der kullene stiller lag og konkurrerer mot hverandre. Vinnerne får inngravert lagnavnet sitt på en stor vandrepokal, som står til utstilling på studsalen. For guds skyld, ta på leggskinner!

17.mai-tog

På nasjonaldagen stiller MF Placebo mannsterke for å gå i borgertoget. Foran går lederen med vår prektige fane, til misunnelse for alle andre linjer. Ta på deg finstasen og still opp, dette er et koselig avbrekk i eksamensforberedelsene.

Vil du vite mer om hva som skjer ved DMF (det medisinske fakultet) sjekk ut felleskalenderen!!