Faddermiddag på Høydepunktet

Det er en grunn til at de kaller seg høydepunktet! De vakre jentene inviterte 5 festglade gutter på nyttårsfeiring, og det kunne ikke gå feil!

4 gærne hagedyr og gaupen Gaute bega seg dypere inn i Moholt Allé -skogen på jakt etter nyttårsfest! Spenningen var stor etter en vellykket middag på dyrehagen tidligere på høsten!

Vi fikk en flott invitasjon om å stille i våre fineste dresser på nyttårsfeiring på høydepunktet! Siden alle på dyrehagen allerede hadde brutt samtlige nyttårsforsetter tenkte vi at dette var en nydelig annledning til å starte 2017 på nytt, en gang midt i januar.

Vi ringte på døra dems, men ingen svar, muligens de lekte hard to get, men det viste seg at det var kjøkkenarbeid som krevde 8 hender, akkurat i det øyeblikket, guttene var sultene og lengtet etter et godt måltid siden det skrantet på studentbudsjettet og Anders var lei Simens pasta. Til slutt åpnet utgangsdøra seg, og lett nedsnødde hagedyr fikk atter komme seg inn i varmen!

Allerede i trappeoppgangen var det tegn på at dette kom til å bli en fantastisk kveld, Det var en sterk eim fra 4 etasje, og alle gutta fikk vann i munn.

Jentene åpnet for oss i flotte paljettkjoler og store smil, Vi ble ønsket velkommen med noen gode bobler i glassene og stemning var i taket!

Til forrett ble vi servet hjemmelaget blomkålsuppe, en himmelsk opplevelse! Lovise var så i slaget ved servering at hun serverte til en for mye! Anders syntes det passet perfekt, siden den sultne ulven alt hadde slukt sin porsjon.

Mens vi ventet på at noe i ovnen skulle bli ferdig, ble vi servert en finsk mellomrett! Denne smakte så godt at Simen tok to porsjoner.

Til hovedrett hadde jentet for første gang i sitt liv stekt kalkun! De var selv svært spente på resultatet, opptimismen var hos noen av dem ikke helt topp grunnet det tidligere uhellet, som vi snart skulle finne ut av! Til tross for den  delvise negativiteten  smakte fuglen ypperlig! Selv ikke Hellstrøm kunne klart å lage noe slikt! sammen med fløtegratinerte poteter og en god salat var det ingenting å utsette på matfronten enn så lenge, Og jentene kunne servere vin også.. Årgangen er ukjent, men den ble fortært i 2017, det er hvertfall sikkert.

Mens jente fniste og tullet med at det snart var dessert, fikk vi en finsk mellomrett til, Simen syntes den var så god at han tok to porsjoner.

Vi hadde lurt veldig på hva som hadde gjort at vi ble holdt så lenge ute i kulda tidligere på kvelden, men nå skulle det annonseres. Jentene hadde vært litt ivrige på marengsbakinga, og den ble det man kaller delvis misslykket. Heldigvis var det masse friske bær ved siden av, samt  druejuice glassene,  så ingen led noen nød, Jentene unnskyldte seg, og tilbød heller en Finsk dessert. Simen sa ja takk.

Videre bar kvelden ut mot de seine kveldstimer, og vi nærmet oss med stormskritt midnatt, tidspunktet for en ny omstart på et nytt og bedre 2017. Stjerneskudd ble tent, og elger ble ropt på. og alle nyttårsforsett ble brutt igjen.

Takk for oss Vilde, Vilde II, Katrin og Lovise! Dere lagde en fantastisk kveld! Vi lover å invitere tilbake!

-Hilsen Dyrehagen og Gaute Gaupe