Presentasjon av styret: US-Kristine

Navn: Ausen Alder: 21 Sivilstatus: gul sier stuttas sivilstatusbarometer Moderklubb: Porsgrunn elite Stilling i styret: Utenomsportslig leder Oppfølgerspørsmål, hva gjør du egentlig? Nei ikke så stort, drar i gang fest, turer og annet utenomsportslig sprell! (og spiser kake på styremøter) ausen Beste løp så langt: 2.plass i D13-14 I Sørlandsgaloppen, må kanskje tilføye at det var det året hvor alle var på 5-dagers i Italia Favorittrening: Skravlinga på mandagsstyrken<3<3 (helst i hjørnet med Synne&co) Hvilken annen person i styret ville du helst vært og hvorfor? Nei, trives godt som den som ikke har så mye ansvar foreløpig jeg J Hvilke rolle har du i styret? Den litt stille som lytter til alle andre kloke meninger og som skyter til når jeg har et gullkorn. Oog kanskje den som er mest gira på kake?? Hvilke viktige verv har du hatt før? Karrieren min startet allerede i 8.klasse som kantineansvarlig på ungdomsskolen, videre hadde jeg mange år på topplisten på blogg.no i Porsgrunn og deretter har det gått slag i slag med viktige verv. Hva er drømmeteambuildingen med styret? Chartertur på o-gruppas penger Hva studerer du, og hvordan får du brukt din kompetanse i styret? Byggingeniør Har du en funfact om deg selv? Kan ikke si R, er den jeg alltid pleier å si, men har egentlig funnet ut at den er sykt kjedelig. Hm, det jeg gjorde på 18 års dagen min var ikke å ta lappen, kjøpe eller drikke alkohol, MEN dra til frisøren å stripe håret for nå var jeg endelig stor nok til at ikke mamma bestemte !!! Hva er din beste utenomsportslige historie? Nei, tror jeg må nevne den som skjedde nå under SL. Det var bankett, jeg hadde gått 3 mil, jeg drakk mye, jeg orka ikke spise, jeg skulle gå på høye heler, jeg skulle være kul på dansegulvet og breakdance. Jeg følte meg syyyykt kul, helt til jeg forstuet håndleddet... Tok taxi hjem fra Berg til Moholt. Hva er det beste med NTNUI, og hvorfor anbefaler du andre å velge NTNUI? Vil helt klart si at det beste er o-kjøkken ordningen! Er lite i verden som er så bra som å bo med o-løpere! SÅ mange hyggelige, sprelske, artige, og ikke minst FLINKE folk!