Ogruppa i Spania

Snø og slaps ble erstattet med sol og sand da litt over 40 o-løpere dro ned til Alicante for treningssamling i februar. Her ventet gode økter i fint terreng, noen konkurranser, samt mye sosialt og moro! P1040884 På den første delen av samlinga bodde vi ved kysten, med o-kart rett utenfor døra. Dette førte til at vi kunne trene når og så lenge vi ville. Det var også gode muligheter for å kaste seg rett ut i havet etter endt økt, hvis man var litt tøff.
Når bassen er borte, er man nødt til å improvisere.

Når bassen er borte, er man nødt til å improvisere.

Det var også gode muligheter for utenomsportslige og. Siden Molde tilfeldigvis spilte fotballkamp i Sevilla, bestemte noen ihugga fans seg for å reise dit for å få med seg kampen. Også storbytur til Alicante, med påfølgende krevende sprint sto på programmet. Utover kveldene gikk det mye i kortspill før senga. I tillegg ble det også gode mulighet for høykultur, med lyrikkframføring under hver middag.
Utenomsportslig gruppe, avdeling fotballfanatikere i Sevilla.

Utenomsportslig gruppe, avdeling fotballfanatikere i Sevilla.

Sindre Deisz  med god fart i Alicante! Morten spiser is.

Sindre Deisz med god fart i Alicante! Morten spiser is.

Etter hvert vendte vi snuta innover i landet, hvor det var på tide å løpe konkurranser. To konkurranser på en dag er noe uvant for oss i Norge, men de fleste kom seg igjennom begge. Jon og Sindre D. lå godt ann i M21 E før søndagen, i tillegg lå Trine som nummer to W21 A Det ble avsluttet med jaktstart siste dagen hvor oppløpet var inn i en tyrefekterarena. Oksen manglet beklageligvis, men det ble noen spennende dueller inn i oppløpet.
Jacob i tyrefekterarenaen

Jacob i tyrefekterarenaen

Jon og Sindre D. var best i eliteklassene med henholdsvis 4. og 10. plass. Trine løp klarte å komme seirende inn etter et jevnt løp. Vi gratulerer! P1050003 P1050015 De siste dagene gikk med på blant annet samlingsmesterskap med omvendt jaktstart, hvor Deisz viste at han fremdeles hadde krutt i beina. Jon og Jonas kom på andre og tredje plass.
Pallen på samlingsmesterskapet

Pallen på samlingsmesterskapet

For de litt mer slitne var det muligheter for å løpe sprint i Chehegin, som har et svært krevende gamlebymiljø, eller så kunne man leke i parken. 12914916_10153418737660811_117931397_o Alt i alt var det en god samling i klassisk NTNUI-stil: masse orientering, mye duning og god stemning!
Audhild trives på samling!

Audhild trives på samling!