Sol og moro på O-Festivalen

Dag 1: spriNTNUI En gjeng med NTNUI-løpere hadde funnet veien til Sognsvann for at der finne veien rundt løypene, i både eliteklasser og i ikke-elite. I eliteklassene var det hos damene populært å ta feil 8 post. Det ble 7 topp 10 plasseringer (Simen Aa 3, Linn 4, DBL 4, Maren JH 5, Jon Kanon 5, Eirik Gipstrup Hovind 6, Fjellanger 10). Vi var også bra i breddeklassene, Silje og Morten vant 21 kort-klassene. Er du interessert i flere resultater fra sprinten, se her og her. Når vi hadde sett på prize giving cermony, der pristakerne fikk fine premier, kunne Nydalen by på gratis kaffe. Det var snilt, ettersom kassasystemet deres var kass (svensk vits). Her er litt bilder:

Anna og Marianne er kule.

Kristine analyserer løypa og andre viser baken.

Bjørn kom inn som leder.

Simen kom inn som ny leder.

Sol og folk!

BJ og Morten koser.

H21E

Dag 2: Mellomdagen Den lange motbakken til start gav forhåpninger om at det ikke skulle bli mye motbakke i løypene. Men i stedet hadde de fleste NTNUI-løpere motbakke idag. Slitsomt og teknisk utfordrende, og i eliteklassene var det kun Maren (3. plass) og Eirik (5. plass) som fikk det til resultatmessig blant NTNUIerne. Dermed gikk de opp i ledelsen i totalen. I breddeklassene var Morten og Silje dyktige igjen og vant sine klasser og fikk skoposer. Vi andre kunne nyte sol og bli litt røde og fine. Vil du se resultater kan du bruke samme linker som på sprinten og klikke på riktig dag.

Spurting av Halvor.

Simen spurter.

Samlingsplassheng.

Hansi spurter bra med skitten bak.

Folk på samlingsplass

Folk på samlingsplass.

Dag 3: Lang Ingen sol idag. Kanskje var det bra, når vi skulle løpe langdistanse. Maren sjefte vidare og vant både dagens konkurranse og helgens total. Magne kom på tredje plass i H19-20E idag. Øvrige topp 10 var Linn (4. plass), Anna (7. plass) og Bjørn (8. plass). Øvrige resultater og totalresultater finner du på samme måte som før.
Harald spurter

Harald spurter.

Maren er sjef!

D21E

En tanke om “Sol og moro på O-Festivalen

1. Tilbaketråkk: O-festivalen | Blogg och sånt

Det er stengt for kommentarer.