SL i innendørs-orientering

På samme tid som VM i Falun startet gikk også startskuddet for Studentlekene i Trondheim. Innendørs-orienteringa fant sted på Dragvoll Campus i går (fredag 20.). Hele 73 deltagere stilte til start. En god miks av rutinerte og nybegynnere, samt en revansjesugen Henrik Elvestad som skulle ta revansj for sitt forsmedelige tap for hele D17-18 under NM-uka på Romerike i 2011. Orientering på 4 plan er vanskelig nok for en rutinert o-løper, så spenningen var stor. Hvem taklet dette best? O-teknikken og jevn fart anses som viktige faktorer, samt det å kunne omstille seg fra et plan til et annet. Rasmus Rørholt Theisen viste også at han behersker de kortere distansene da han skar gjennom løypa som en kniv gjennom romtemperert meierismør. Eirik Kamstrup Hovin kapret 2. plassen, mens Brynjar "Darkhorse" Larsen Bakken viste styrke og tok en populær 3. plass. I dameklassen ble det også storeslem til NTNUI. Nyervervelsen Kristine Fjellanger viste god form og et klart hode og vant suverent foran Laura Ramstein, også ny i klubben. Dette lover godt for det som komme skal. Toril Nes imponerte med å klive opp på pallens 3. trinn. Resultater: http://brikkesys.no/result.php?id=1467  Løypa.SL 2015_endeligHenrikstemning Vinnerne Konkurransen bar preg av høyt trykk. Mye publikum og speakertjeneste skapte en konkurransesituasjon veldig lik den vi møter i sprintorientering. Likevel er skogen vårt habitat og der vi trives best. Vi foretrekker heller å rote oss bort på ei nattøkt i krypfuru på Geitfjellet enn på psykologisk institutt på Dragvoll. All PR er god PR, følg med på Golden Goal på torsdag og få ei god dose med grønt, gult og svart.

2 tanker om “SL i innendørs-orientering

Det er stengt for kommentarer.