Kveldsmat med Elitebabes

Årets fresheste elitetreningsgruppe, årets Elitebabes, består av Anna Ulvensøen, Audhild Bakken Rognstad, Maren Haverstad, Marta Ulvensøen, Linn Hokholt, Kristine Fjeldbo (heretter Bo) og Kristine Fjellanger (heretter Anger). Mandag var det tid for første møte.
Elitebabes

Elitebabes

Etter endt mandagstrening, møttes ALLE Elitebabes til kveldsmat på Høydepunktet. Ettersom våre tre ski-o-babes snart starter sin vintersesong, må noe gyldig fravær påberegnes på noen av vinterens møter. Til møtet ble det servert tradisjonell norsk kveldsmat, med nystekte rundstykker, favorittpålegg og juice.
Kveldsmat. Rundstykker med favorittpålegg.

Kveldsmat. Rundstykker med favorittpålegg.

Første tema ut var den obligatoriske oppdateringen av treningsstatus. Flere kunne melde om en litt varierende treningshøst, men alle er klare for å gå inn i neste periode, skadefrie og med stor lyst! Både Maren og Bo gikk på en liten smell etter årets Hu&Hei, men nødvendig hvile og alternativ trening har sikret at de nå er tilbake. Maren fikk også vist fram stor treningsvilje på Tio-samling og samlet mange poster og gode timer i boka her. Anger har slitt med skade i sommer, men tålmodig opptrening gjør at hun nå er klar for øke løpetreningen med enda noen knepp. Hun er vår nye sprintspesialist, og flere av de andre babesa er ivrige på å få tips om spenst og hurtighet. Linn kan fortelle at selv om ikke treningsmengden har vært helt rå til nå i høst, så kommer den til å bli det over jul! Hun kan også melde om en 3000m med en i overkant offensiv åpningsrunde, med innstillingen «ny pers, or die tryin». Anna, Audhild og Marta har allerede fått kjenne snø under skiene på samling, og er godt i gang med sesongoppkjøring, før åpningsrenn på Sjusjøen i midten av desember. Enn så lenge fortsetter Marta og Anna på rulleski, mens Audhild tar en tur til Finland for å trene.
Kart er gøy!

Kart er gøy!

Videre delte Maren og Linn erfaringer fra Tio-samlingen. Selv om vi bare fikk en økt fra Tio-pakken, var det nok av interessante økter vi kunne diskutere. Gode høyøkter med stafettpreg, og lange rolige økter som virkelig fikk satt teknikken og konsentrasjonens utholdenhet på prøve! Lunsen var fint, men kanskje ikke fullt så fantastisk som enkelte skal ha det til. Til slutt ble Tio-stemningen loddet, og etappeønsker ytret. Vi er gira! Møtet ble avsluttet fem over leggetid, og vi gikk til sengs med et drømmende Tio-smil om munnen. Det var et innblikk i vår møtevirksomhet, uten at for mange av hemmelighetene er røpet!