Møte treninggruppe ≤3

For felles å fremme fremtidige og fullstendige framskritt i Faderens fritidsaktivitet; Fotorientering. Denne ordlyden kommer fra treningsgruppe ≤3 som i sitt første gruppemøte på D-51 kurs og konferansesenter tirsdag den ølløvte i ølløvte gjorde nettopp dette.  På agendaen stod først den såkalte runden, hvor hver og en tar for seg tilbakelagt og framtidig trening. "Eg skal først og fremst bli frisk", sa Isak Bergset som begynner å få skuta på rett kjøl nå. Til tross for slarkette knær og lite løping sier Isak på kav strynemål: "Kom treningslyst og treng deg på, her vil du aldri motstand finne". Stakemaskina har blitt flittig brukt for en som ser muligheter og ikke begrensninger. Rasmus Rørholt Theisen varsler om høy motivasjon og treningsiver. "Har blitt litt labert med trening den siste tida", sier unggutten fra Mellembygd før han utdyper; "Rekrutteringsturne og løypelegging til NSM har tatt en del tid"   Rykkinnekspressen Torkil Eide Solstad varsler om en helsesituasjon som går opp og ned. "Har vært hos en dame i byen og sjekka meg, uten å få klare svar", sier han smått irritert. Men nå har ham fått i lekse å gå til lege en gang i uken til han blir frisk. Bohemen fra sørvestlandet Simen Aamodt er på gang. "Eg har litt problemer i hoftå" sier han på sedvanlig sandnesisk. Måtte gutten med det flagrende håret og det lette steget holde seg skadefri. Å jøss og fyse! Da er konkurrentene herved advart. For Trollmannen fra Os har det vært lite trolldom i høst. Han legger ikke skjul på at høstform er noe han aldri har forstått seg på. "Ja nei asså", sier han  smått usikkert, men med en klar tro på at det en dag kommer grønnere skoger. Videre ble kommende tiosamling diskutert,og ryktet om at The Flying Frenchman har meldt sin ankomst har sprett seg som ild i vintertørt Tronheimsgress. Det ble likevel understreket viktigheten av og ikke ta seg vann over hodet bortsett fra i dusjen etter økt. Gode gjennomføringer må stå sentralt. Dagens innslag ble presentert av gruppas representant på landsen. Veivalgsnøtter sto grovt i kurs og ble diskutert nøye. Stikkord som gjennomføring og risiko stod sentralt. Som avslutning ga vi hverandre lekser. Målbare og konkrete ting som det er lett og si om du har lykkes med eller ikke
Isak spiser mat

Isak spiser mat

Torkil skal bli frisk og har derfor lue på inne

Torkil skal bli frisk og har derfor lue på inne

. God natt, og måtte morgendagen bringe med seg påfølgende morgendager til en vanntett og bunnsolid helhet. For livet er fullt av morgendager, og du blir hva du gjør i morgen.  

3 tanker om “Møte treninggruppe ≤3

  1. Nattens viseste ord i de siste setninger! Det er i lys av morgendagen man bearbeider nattens mørke. Treningsgruppe ≤3

  2. Jeg kjenner den lune D-51stemninga tvers gjennom ethernetkabelen. Men, kan noen utdype hva som er bakgrunnen for navnet ≤3?

  3. Litt rask hoderegning med en antagelse om at tallrekken er begrenset til positive integere større enn 0, gir mulige løsninger 1,2 og 3. Jeg gjetter meg derfor frem til at alle på denne treningsgruppen har ambisjoner om å være topp 3, trolig i et mesterskap siden det først og fremst er i slike konkurranser de tre beste, og ikke bare vinneren, hedres.

Det er stengt for kommentarer.