Fadderbarnmiddag hos Stutteriet!

Bananen Bar, kjent for mange ting, deriblant Kakorakel, draktutsalg og heftige fester, ble en aften invitert til Stutteriet på faddermiddag. De elegante herrene fra Bananen takket selvfølgelig pent ja til dette, og fant veien til HK 19-4 med kun moderate mengder alkohol i blodet. Det samme kunne dessverre ikke sies om vertene. MINI-KRIK, den ellers så snille piken, hang på brutalt vis ut av vinduet og skrek ukvemsord til noen svarthudete (utvekslingsstudenter) allerede før vi fikk entret selskapet. Heldigvis hadde ikke de finere herrer fra alleen fått i seg like mye, og fikk trøstet den gråtende utvekslingsstudenten. Vel oppe på Stutteriet var det tydelig at shotting hadde hatt en større prioritet enn middagslaging. Mens Jorunn lå inne på do og spøy hadde utålmodige Anna skrevet "Kakorakel" på dodøra med barberskum. Taktisk plassert rett over hjertet. Den eneste som virket å være nogenlunde edruelig var den snertne piken Marte fra Løten som satt og smilte lurt i hjørnet på sofaen. Der skulle hun tilbringe mer tid den kvelden... Middagen kom etterhvert på bordet, og jentene disket opp med god mat. Vi fikk til forrett servert parmaskinke og asparges, hovedretten bestod av høne (for enkelte ble dette også servert til dessert) og som dessert hadde Turid snekret sammen en sjokolademouse med ukjente mengder sprit. Riktignok var det ikke så mye sprit i desserten som vi hadde håpet, da Turid måtte ha blitt litt for fristet under matlagingen. Av drikke bør det også nevnes at vi ble tilbudt store mengder vin av drinkmester Anna, tydelig at jentene ønsket å gi oss en strålende kveld. Alt smakte fortreffelig! Bilder er gøy, så under følger et godt utvalg. Takk for en fin kveld!
Per er intellektuell

Love