Søknad Elitegruppa 2018

Nå er det tid for søknadsrunde til Elitegruppa 2018!

Les nøyaktig gjennom informasjonen, og send inn søknaden din, inklusive kursbevis fra Ren utøver, før 10.oktober kl. 23.59. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du lurer på noe: elitekoordinator@gmail.com.

Informasjon og søknadsskjema: Elitegruppa2018soknadskjema

MVH

Elitekoordinatorerene Rasmus Rørholt Theisen og Camilla Öhman

3000m resultat

Bra innsats på 3000m! Her er resultatene:
Emil Granqvist:09.06
Malthe Gaarsdal:09.09
Ulrik Astrup Arnesen:09.20
Kristen Nyhamar:10.02
Tobias Kristensen:10.19
Øyvind Berg:10.43
Ingrid Gulbrandsen:11.28
Karen Oline Kolstad:11.44
Sonja Mellberg:11.50
Anne Eiken:13.08
Neste 3000m test er 14. November

NM ultralang

I helgen var en liten gjeng fra NTNUI på tur til vestlandet for å løpe norgescup sprint og NM ultralangdistansen. Orienteringsgruppene i Varegg og Samnanger kunne lokke med et kart i Bergen sentrum som ble kåret til årets sprintkart i fjor, og med et skikkelig vestlandsk fjellterreng på Kvamskogen for ultralangdistansen. Les videre

3000m resultat

Bra innsats på 3000m! Her er resultatene:
Jonas Espedal 9.23
Mikkel Sørensen 9.34
Ola Jordheim  9.35
Espen Aleksander Sørlie 9.42
Didrik Graham Henriksen 9.46
Knut André Hardang 9.52
André Johnsen Navjord 9.56
Jakob Mestvedthagen 10.34
Frode Hallberg 10.35
Sigrid Alexandersen 10.49
Vilde Malmei 11.30
Håkon Eig Carlsen 11.47
Her er et knippe bilder fra dagens løp https://1drv.ms/f/s!AmOr6Es3jDpYu4UUkL7tBdII_YFAUw  

Elitegruppa 2017

Uttaket til NTNUIs Elitegruppe er nå klart, og vil i 2017 bestå av 36 løpere. Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. Første møte ble avholdt 13. november og planen er å ha ca. 1 møte per måned fremover. Medlemmer i Elitegruppa 2017 (oppdatert 16.jan 2017): Anine Ahlsand Audhild Bakken Rognstad Gry Granstedt Ingrid Gulbrandsen Ingunn Egeberg Vári Julie Størmer Karen Oline Kolstad Kristine Fjellanger Laura Ramstein Maren J Haverstad Marta Ulvensøen Marte Hoff Hagen Sigrid Alexandersen Tonje Vassend Vilde Malmei Åsne Skram Trømborg Anders Felde Olaussen Bjørn Lundanes Elias Thorsdal Mølnvik Emil Granqvist (representerer NTNUI kun i Norge) Erik Gustafsson Henry McNulty Håkon Fruseth Christiansen Isak Bergset Ivar Aukrust Osmoen Jens Rönnols (representerer NTNUI unntatt i Sverige) Jon Aukrust Osmoen Jonas Klausen Espedal Jørgen Madslien Magne Jutulstad Mikkel Sørensen Olai Stensland Lillevold Philipp von Arx (representerer NTNUI kun i Norge) Rasmus Rørholt Theisen Simen Aamodt Simen Eid Nielsen For spørsmål om Elitegruppa ta kontakt med elitekoordinatorene Camilla Öhman og Sverre Turter Sandvold eller på mail til elitekoordinator@gmail.com. Elitegruppa har nå også sin egen side som kan finnes under Sportslig/Elitegruppa eller direkte her: http://org.ntnu.no/ogruppa/wp/?page_id=15676

Søknad Elitegruppa 2017

Hu & Hei! Søknadsfrist er 30. oktober 2016 Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. For å kvalifisere seg til å søke skal utøveren ha et ønske om å satse på orientering og bidra til egen og andres utvikling. Ved å sende inn søknad bekrefter utøveren at han/hun:
  •  I et kort- eller langsiktig perspektiv satser mot å hevde seg nasjonalt og/eller internasjonalt.
  •  Prioriterer og satser mot å løpe på et av de beste lagene på 10mila, Jukola og NM stafett for NTNUI i 2017.
Medlemmer av elitegruppa skal bidra til treningsmiljøet i NTNUI og være et godt forbilde for andre løpere i klubben. Dessuten skal medlemmer av elitegruppa engasjere seg i sin egen og andres trening ved å aktivt delta på møter (Elitegruppemøter samt treningsgruppemøter). Les videre

Høydepunktet Elite på WorldCup i Sveits

Høydepunktet Elite, representert ved Maren og Linn, har i helgen løpt verdenscup-avslutning i Arosa, Sveits. Det var gøy! Etter en lang reisedag kom vi endelig fram til Arosa, i bekmørket torsdag kveld. Fredag morgen våknet vi til flott utsikt og vilt terreng! Alle løpene hadde samme målområde midt i Arosa sentrum, og konkurranseterrenget lå på mellom 1700-2200 meters høyde.
DSC_1769

Spente, litt nervøse, og veldig klare for langdistanse!

Les videre

Søknad Elitegruppa 2016

SØKNADSFRIST: SØNDAG 4.OKTOBER

Om du i et kort- eller langsiktig perspektiv ønsker å satse mot å hevde deg nasjonalt og/eller internasjonalt er dette gruppen for deg. Det kreves også at du løper 10mila, Jukola og NM stafett, og at du er en viktig bidragsyter til treningsmiljøet i O-gruppa. Du skal være et godt forbilde for andre løpere i klubben.

Alle vil bli innkalt til intervju, og er du usikker på om du er "god" nok så skader det ikke å sende inn en søknad. Vi oppfordrer dere som tenker på å søke - SØK!

Praktisk:
  • Intervjuene vil bli holdt onsdag 7. og torsdag 8.oktober.
  • Opptak vil bli offentliggjort etter at alle intervjuene er gjennomført
  • Oppstart blir (mest sannsynlig) søndag 18.oktober
  • Deretter vil det være møte ca. 1 gang per måned i nærheten av Moholt, samt samlinger i treningsgruppene
  Nærmere informasjon om tidspunkt for intervjuer kommer etter søknadsfrist.   Søknadsskjema finner du her   Send søknaden til elitekoordinator@gmail.com eller i papirformat til Elin-Kristin Hem i Herman Krags vei, 42-22. Har du spørsmål knyttet til søknadsprosessen eller Elitegruppa, ta kontakt.    
Vennlig hilsen,
Elitekoordinatorene - Sverre og Elin-Kristin