TIO-prep: Ingeborg

Navn og kallenavn: Ingeborg, ingis, inga Etappe: 2. Lag: Det beste 3.laget Singel? Nei 🙂 Det du gleder deg mest til på TIO: At det er min første tiomila for NTNUI, se den nye lystavlen, og at jeg skal spise masse vafler fra ny grillvogn Viktigst å slå: 4. laget Utfordringen i år: At jeg er et surrehue når jeg løper orientering og begynner å tenkte på hva jeg spiste til middag i går i stede for å treffe postene.

Viser stolt frem at jeg her har husket alt jeg trenger

Les videre

Bryllupsmiddag på Stutteriet

- Stutteriet (og Åsne), vil dere ta Parnasset (og Jørgen), som ved deres side står, til menn. - Ja! - Parnasset (og Jørgen), vil dere ta Stutteriet (og Åsne), som ved deres side står, til hustruer. - JA!
  Og vipps så var vi gift, fem kvinner og fire menn (ja, en av parnassets beboere turte ikke å møte opp), totalt 20 giftemål. De av oss som nå trodde vi kunne slappe av og nyte resten av bryllupskvelden tok feil. Brudene skulle nemlig kåre den beste brudgommen, og diverse konkurranser ventet i løpet av kvelden.
14689317_10209981876244533_283568965_o

Spente og nervøse brudgommer før kveldens konkurranser. Brudene var som alltid glade

Les videre

Luke 14: Jul på Bananen pianobar

Endelig begynner eksamenstida å nærme seg slutten, og man kan omsider la julefreden senke seg. Sjøl har Bananen Bar bedrevet det meste av desemberdagene med å konstruere en storslagen pianobar. Nå er prosjektet omsider ferdigstilt og vi er veldig stolte over å inneha Trøndelagsfylkenes første sertifiserte pianobar. I videoen under får du se hvordan en beboer her på kjøkkenet nå blir tatt imot etter en hard dag ute i den store verden.  

Luke 13: Luciadagen

Tradisjon tro dro HemMA ut på tokt tidlig luciamorgen. Med oss hadde vi 84 nybakte lussekatter, glitter, lys og mårra-stemme. Noe vi ikke hadde med var fullstendig lyrics på luciasangen, nøkkel til syvsoverne som ikke låste opp, og fin sangstemme. Vi startet øverst i alléen, hos nabo MeldEPOsten. Deretter gikk turen sakte, men sikkert nedover i alléen, før vi bega oss ut på den lange ferden mot HK. Priser følger til de som utmerket seg denne morgenen, både til vår frykt og fryd! Først, en liten stemningsfilm: Les videre