KKC 2017

Det begynner å dra seg mot mørkere tider og det er nå på tide å sette hodelykta på lading, sy igjen hullene i batterivesten, kvesse kompasset og kvitte seg med achlufobien sin, for 27. september er den legendariske KaffeKoppCupen tilbake!

KKC er en nattcup som består av 6 løp. På de to første løpene deltar vi på nærløp arrangert av Melhus og Byåsen, resten av løpene arrangerer vi selv i NTNUI.

Programmet er som følger:
KKC #1 Ons 27. september: Gimse by Night, fellesstart, klasse A
KKC #2 Ons 4. oktober: Byåsennatta, individuell start
KKC #3 Ons 11. oktober: Individuell start
KKC #4 Man 16. oktober: Prolog, Estenstadmarka
KKC #4 Ons 18. oktober: Jaktstart, Nordmarka
KKC #5 Ons 25. oktober: Langdistanse, individuell start, Tømmerdalen
KKC #6 Ons 1. november: Finale
Les videre

Keegedalsnatta

"Sagelva er seriøst det fineste terrenget vi har i Trondheim." - Torkil Eide Solstad, Sportslig leder NTNUI Orientering. Årets KKC finale gikk av stabelen på kartet 'Sagelva' onsdag 15/10/28. På forhånd var det knyttet stor spenning til hvorvidt sammenlagtlederne, Karen Oline Kolstad og Carl Petter Lyngen ville klare å holde unna mot de jagende forfølgerene, Anna Ulvensøen og Jon Aukrust Osmoen, eller om det hele ville kuppes av uventet besøk bakfra. Det var lenge et spørsmål om antall startende ville overstige antall funksjonærer - symptomatisk for ethvert velorganisert arrangement. To etteranmeldinger og en håndfull uspesifiserte avmeldinger senere stod arrangøren igjen med en deltaker/funksjonær ratie på omtrent 1,5. Med hensyn på tid var forholdet redusert til mindre enn 1. Det rapporteres om høy tilfredshet blant arrangørstaben. Les videre