Luke 14: Jul på Bananen pianobar

Endelig begynner eksamenstida å nærme seg slutten, og man kan omsider la julefreden senke seg. Sjøl har Bananen Bar bedrevet det meste av desemberdagene med å konstruere en storslagen pianobar. Nå er prosjektet omsider ferdigstilt og vi er veldig stolte over å inneha Trøndelagsfylkenes første sertifiserte pianobar. I videoen under får du se hvordan en beboer her på kjøkkenet nå blir tatt imot etter en hard dag ute i den store verden.  

Faddermiddag hos Bananen Bar

Alt startet  med en flaskepost der vi fikk en invitasjon til en herskapelig middag hos de flotte herrene på Bananen Bar. Vi fant fram vår fineste stas og ankom Bananen Bar nesten for presist. Tradisjonen tro var Bananen Bar litt seint ute, og Per kjørte på med fotoshoot i gangen, med noe blandet resultat. En av Apollojentene holdt på å tisse på seg så vi ble rett og slett nødt til å besøke de hyggelige utvekslingstudentene MA 10-4. Her briljerte Per med sine imponerende tyskkunnskaper og vi fikk ta del i kveldens flerkulturelle innslag.
Et av de bedre bildene Per tok ( et av de få som IKKE er tatt nedenifra)

Et av de bedre bildene Per tok ( et av de få som IKKE er tatt nedenifra)

Les videre

MNM2015-samling

At orienteringsløpere i verdensklasse forbereder seg mye foran store mesterskap, er ingen hemmelighet. Og etter å ha hørt vage rykter om at Midt Norsk Mesterskap 2015 skulle gå i terreng relevant hva man finner på Island, tenkte vi på Bananen Bar at vi prøve og være enda mer seriøse enn hva vi vanligvis er. For å tapetsere pallen i samtlige øvelser til det kommende mesterskapet, falt beslutningen på å dra til Reykjavik den 9. oktober. Les videre