Søknad Elitegruppa 2018

Nå er det tid for søknadsrunde til Elitegruppa 2018!

Les nøyaktig gjennom informasjonen, og send inn søknaden din, inklusive kursbevis fra Ren utøver, før 10.oktober kl. 23.59. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du lurer på noe: elitekoordinator@gmail.com.

Informasjon og søknadsskjema: Elitegruppa2018soknadskjema

MVH

Elitekoordinatorerene Rasmus Rørholt Theisen og Camilla Öhman

Medlemskap i NTNUI Orientering

Information in english can be found below.

Nå er semesteret og studieår godt i gang. Det betyr at styret må få oversikt over nye og gamle medlemmer.

For å bli medlem i Orienteringsgruppa må du kjøpe medlemskap i NTNUI. Dette kan gjøres på idrettsenterene til Sit eller på nettet, merk at semesteravgift også må være betalt. Et år koster 1700 kroner og du får da tilgang på alle idrettssentrene til Sit. Medlemskap uten tilgang til treningssenter koster 550 kr. Flere av treningene våre er inne på idrettssenter og det anbefales derfor at du kjøper fullt medlemskap uavhengig om du bytter klubb eller ikke. Si ifra hvis du studerer på en annen institusjon enn NTNU. Da må du søke dispensasjon, ta kontakt med nestleder.

Om du ønsker å trene med NTNUI Orientering, men fortsette å løpe for en annen klubb må du også være medlem.

Les videre

KKC 2017

Det begynner å dra seg mot mørkere tider og det er nå på tide å sette hodelykta på lading, sy igjen hullene i batterivesten, kvesse kompasset og kvitte seg med achlufobien sin, for 27. september er den legendariske KaffeKoppCupen tilbake!

KKC er en nattcup som består av 6 løp. På de to første løpene deltar vi på nærløp arrangert av Melhus og Byåsen, resten av løpene arrangerer vi selv i NTNUI.

Programmet er som følger:
KKC #1 Ons 27. september: Gimse by Night, fellesstart, klasse A
KKC #2 Ons 4. oktober: Byåsennatta, individuell start
KKC #3 Ons 11. oktober: Individuell start
KKC #4 Man 16. oktober: Prolog, Estenstadmarka
KKC #4 Ons 18. oktober: Jaktstart, Nordmarka
KKC #5 Ons 25. oktober: Langdistanse, individuell start, Tømmerdalen
KKC #6 Ons 1. november: Finale
Les videre

Draktbestilling

Hu & Hei!
Tiden har kommet for ny draktbestilling. For å få tøyet så fort som mulig, spesielt for de nye som ikke eier noe grønt, gult og svart enda, blir det tatt opp bestilling på NTNUI-tøy nå og ikke i desember slik vi pleier. For at et produkt skal kunne bestilles må det være bestilt opp minst 10 eksemplarer av hvert produkt. Prisene i skjemaet er kun veiledende, og kan variere litt fra bestilling til bestilling.
Det tar opp til 6 uker før vi får bestillingen, og neste bestillingsrunde blir ikke før neste semester (det vil kun bli ei mindre bestilling). Om du ikke har byttet til NTNUI enda, men tenker å gjøre det før neste sesong er det altså nå du må bestille for å få de fresheste draktene i o-miljøet. Tenk nøye gjennom hva du vil ha og trenger av tøy, for det er ikke gitt at vi har din størrelse på lager dersom du plutselig skal finne ut at du trenger noe senere.
Minner om at det er krav til riktig bekledning på konkurranser og reiser for å kunne motta reisestøtte og refusjon av startkontigenter. 
Fyll inn skjemaet under for hva du ønsker å bestille
Frist onsdag 13.september.
 
Om det er noe du ønsker å prøve, ta kontakt med noen du kjenner som eier NTNUI-tøy eller meg.
Mvh Kajsa Stina Sandstad
Draktansvarlig

Nytt styre!

På årsmøte 26.januar ble nytt styre valgt! Følgende personer skal lede verdens beste orienteringsklubb i 2016: Leder: Sindre Gylver Nestleder: Ingrid Okkenhaug Kasserer: Arne Johannes Løkken Økonomisjef: Henrik Upsal Sportslig leder: Bjørn Lundanes Infosjef: Anna Ulvensøen Kartsjef: Sindre Deisz Utenomsportslig ansvarlig: Kristine Ausen Vi gratulerer!  styre

Bestilling av NTNUI-klær

Ho ho & hei!
Det er på tide å bestille nytt o-tøy om man vil bli fresh før sesongstart. Fyll inn skjemaet under med det du ønsker å bestille
fullsizerender
For at et produkt skal kunne bestilles må det bestilles minst 10 eksemplarer av hvert produkt. De som har krysset av for noe som ikke vil bli bestilt får varsel om det. Bestillingen vil komme før sesongstart.
Svarfrist er satt til 21.desember kl.23.59.

Elitegruppa 2017

Uttaket til NTNUIs Elitegruppe er nå klart, og vil i 2017 bestå av 36 løpere. Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. Første møte ble avholdt 13. november og planen er å ha ca. 1 møte per måned fremover. Medlemmer i Elitegruppa 2017 (oppdatert 16.jan 2017): Anine Ahlsand Audhild Bakken Rognstad Gry Granstedt Ingrid Gulbrandsen Ingunn Egeberg Vári Julie Størmer Karen Oline Kolstad Kristine Fjellanger Laura Ramstein Maren J Haverstad Marta Ulvensøen Marte Hoff Hagen Sigrid Alexandersen Tonje Vassend Vilde Malmei Åsne Skram Trømborg Anders Felde Olaussen Bjørn Lundanes Elias Thorsdal Mølnvik Emil Granqvist (representerer NTNUI kun i Norge) Erik Gustafsson Henry McNulty Håkon Fruseth Christiansen Isak Bergset Ivar Aukrust Osmoen Jens Rönnols (representerer NTNUI unntatt i Sverige) Jon Aukrust Osmoen Jonas Klausen Espedal Jørgen Madslien Magne Jutulstad Mikkel Sørensen Olai Stensland Lillevold Philipp von Arx (representerer NTNUI kun i Norge) Rasmus Rørholt Theisen Simen Aamodt Simen Eid Nielsen For spørsmål om Elitegruppa ta kontakt med elitekoordinatorene Camilla Öhman og Sverre Turter Sandvold eller på mail til elitekoordinator@gmail.com. Elitegruppa har nå også sin egen side som kan finnes under Sportslig/Elitegruppa eller direkte her: http://org.ntnu.no/ogruppa/wp/?page_id=15676