Søknad Elitegruppa 2018

Nå er det tid for søknadsrunde til Elitegruppa 2018!

Les nøyaktig gjennom informasjonen, og send inn søknaden din, inklusive kursbevis fra Ren utøver, før 10.oktober kl. 23.59. Nøl ikke med å ta kontakt dersom du lurer på noe: elitekoordinator@gmail.com.

Informasjon og søknadsskjema: Elitegruppa2018soknadskjema

MVH

Elitekoordinatorerene Rasmus Rørholt Theisen og Camilla Öhman

KKC 2017

Det begynner å dra seg mot mørkere tider og det er nå på tide å sette hodelykta på lading, sy igjen hullene i batterivesten, kvesse kompasset og kvitte seg med achlufobien sin, for 27. september er den legendariske KaffeKoppCupen tilbake!

KKC er en nattcup som består av 6 løp. På de to første løpene deltar vi på nærløp arrangert av Melhus og Byåsen, resten av løpene arrangerer vi selv i NTNUI.

Programmet er som følger:
KKC #1 Ons 27. september: Gimse by Night, fellesstart, klasse A
KKC #2 Ons 4. oktober: Byåsennatta, individuell start
KKC #3 Ons 11. oktober: Individuell start
KKC #4 Man 16. oktober: Prolog, Estenstadmarka
KKC #4 Ons 18. oktober: Jaktstart, Nordmarka
KKC #5 Ons 25. oktober: Langdistanse, individuell start, Tømmerdalen
KKC #6 Ons 1. november: Finale
Les videre

TIO-preppe-pepp: Camilla

Navn og kallenavn: Camilla Elisabet Öhman. Lytter til Mill, Millis, Milla, Cammomill, Camz, Cam, selv om det mest er Binna det går i om dagen. Etappe(ønske): Fikk sisteetappen, og derfor er den mitt ønske. Før lagene ble tatt ut tenkte jeg at 2. etappe hadde vært digg, selv om det eneste som mangler i 10mila-historikken er 1. etappen. Kanskje skal prøve å få den til neste år, har jo veldig spissete albuer. (Drømme)lag: Drømte om lag 4, trodde det skulle bli lag 5, men er så heldig å få løpe på verdens beste 3. lag! Singel? Nei, har kosebamse. Det du gleder deg mest til på TIO: Stemninga! Viktigst å slå: Alle andre 3. lag. Utfordringen i år: Å være våken om natta Hva tenker du om terrenget? "Är huvudet dumt får benen lida"
Blir ikke like koselig i myrene i GBG

Blir ikke like koselig i myrene i GBG

Les videre

Påskesamling i Skåne

Sesongen nærmer seg med stormskritt og det var dags å få litt input av kart, teknikk og ikke minst svensk terreng før vårens mange konkurranser. 17 NTNUI-ere innså viktigheten av å legge skia på hylla og børste støvet av orienteringsskoa og tok på ulike vis turen til Åhus i Skåne. Vi fant frem til de koslige små stugorna på Regenbogens camping, som hadde forstått hvor VIP vi er og hadde derfor eksklusivt åpnet campingen noen dager tidligere bare for vår skyld. Dessuten kunne de by oss på GRATIS wifi, som egentlig kostet 10kr/timen, så vi kunne få lagt ut treningen vår på Strava. Første treningen bestod av nattorientering i naturreservatet Kronoskogen Äspet, et veldig flatt og åpent terreng som byr opp til høy fart, men med mange koller og groper å holde styr på. Også dusjene på campingen oppmuntret til tempo, ettersom man bare fikk 3 minutter med varmtvann (deretter fulgte en 2 minutter lang periode med kaldt vann/ikke noe vann). Mikkel lot seg imidlertid ikke stoppe av disse pausene og kjørte hver dag knallharde dusj-til-dusj-intervaller til han ble skremmende lik sin hjemnasjons stolthet: Rød pølse. Les videre

Sol og moro på O-Festivalen

Dag 1: spriNTNUI En gjeng med NTNUI-løpere hadde funnet veien til Sognsvann for at der finne veien rundt løypene, i både eliteklasser og i ikke-elite. I eliteklassene var det hos damene populært å ta feil 8 post. Det ble 7 topp 10 plasseringer (Simen Aa 3, Linn 4, DBL 4, Maren JH 5, Jon Kanon 5, Eirik Gipstrup Hovind 6, Fjellanger 10). Vi var også bra i breddeklassene, Silje og Morten vant 21 kort-klassene. Er du interessert i flere resultater fra sprinten, se her og her. Når vi hadde sett på prize giving cermony, der pristakerne fikk fine premier, kunne Nydalen by på gratis kaffe. Det var snilt, ettersom kassasystemet deres var kass (svensk vits). Her er litt bilder:  

Anna og Marianne er kule.

Les videre