Nytt styre!

På årsmøte 26.januar ble nytt styre valgt! Følgende personer skal lede verdens beste orienteringsklubb i 2016: Leder: Sindre Gylver Nestleder: Ingrid Okkenhaug Kasserer: Arne Johannes Løkken Økonomisjef: Henrik Upsal Sportslig leder: Bjørn Lundanes Infosjef: Anna Ulvensøen Kartsjef: Sindre Deisz Utenomsportslig ansvarlig: Kristine Ausen Vi gratulerer!  styre

Luke 24: Takk for en fantastisk sesong!

Det er julaften, og siste luke i kalenderen skal åpnes. Denne luken benyttes til å takke alle sammen for en fantastisk sesong! Et av våre største sportslige høydepunkter må være 10mila, hvor herrelaget overrasket mange og ble beste norske lag! På Night Hawk viste våre fantastiske damer viste at de er like gode på dagen som på natta. Mange møter opp på treninger og vi har høyt aktivitetsnivå både sportslig og utenomsportslig.
Noen av høydepunktene fra sesongen.

Noen av høydepunktene fra sesongen.

Dette er takket være våre svært engasjerte og dedikerte medlemmer. Dere arrangerer treninger, samlinger, sosiale sammenkomster og konkurranser. Uten disse personene hadde ikke vi klart oss som klubb. I denne luka skal vi takke alle som står på, og som gjør at vi er Norges beste orienteringsklubb! Over nyåret skal nye personer velges til styret og og mange verv skal ha nye personer. Å engasjere seg i NTNUI gir nyttige erfaringer og skaper idrettsglede. Så ikke nøl, men meld deg til verv. Du vil ikke angre! God jul ønskes til alle! Sammen gjør vi norsk idrett bedre!

AC Minneturnering

Første dag i oktober var det endelig klart for årets prestisjefylte fotballturnering. Regnet de siste dagene gjorde at banene var noe våte, men assisterende banemester kom fram til at både D-16 Park og Stuttford lane hadde en tilfredsstillende standard.
Banen car noe gjørmete, men hadde fremdeles en tilfredsstillende kvalitet

Banen car noe gjørmete, men hadde fremdeles en tilfredsstillende kvalitet

Les videre

Selvfølgelig vil du studere i Trondheim!

Fremhevet

Har du ennå ikke bestemt deg for hvor du skal studere til høsten, eller er du usikker på om du har valgt rett? Du har kanskje hørt om Trondheims unike orienterings- og studiemiljø, men lurer på om det er noe for deg? Les mer og finn ut hvorfor Trondheim definitivt er Norges (og kanskje verdens?) beste by å bo i dersom du er student og o-løper!
Godt samhold kjennetegner NTNUI

Godt samhold kjennetegner NTNUI

Les videre

Indian Jallaballa night på Stutteriet

Rett etter at det nye året startet ble 3.post invitert over på indisk aften hos Stutteriet. Antrukket som britiske koloniherrer satt vi kursen bortover, med store tanker om en kveld full av kulturelle opplevelser. Vi ble mottatt av vakre jenter kledd i indiske drakter. For anledningen var Stutteriet omdekorert, med lavt bord og puter til å sitte på. Indisk listepop preget hele kvelden.
2016-01-12 19.58.00

Meditasjon pågår. Eirin nærmer seg nirvana

Les videre