En kveld på Kjelleren

Etter mye masing fra Infosjef, kommer nå et innlegg om lystavla og grillvogna. Både lystavlegruppa (Mikkel, Macka og Sverre) og grillvogngruppa (Ola) har naturlignok valgt å bruke tiden sin på å få ferdig produktene til Tiomila, fremfor å skrive innlegg på bloggen, men her kommer altså et lite innlegg. Det er nå 3 dager igjen til Tiomila, og verken lystavle eller grillvogn står ferdig. Mikkel og Ola er kastet ut av O-holt grunnet styremøte. På spørsmål om hvordan det går, svarer Ola:
"Det skralter og vralter".
Får ikke noe særlig mer svar før han igjen tar på headsettet og fortsetter å jobbe. Han tok seg heldigvis tid til en bygge-pose. Macka mener at oddsen for at Ola blir intervjuet sent torsdag kveld av RadioRadio, mens han fortsatt bygger, er lav.
18110866_10212288354954808_941989169_n

Grillvogna og Ola per 25.april 2017.

Les videre

Bryllupsmiddag på Stutteriet

- Stutteriet (og Åsne), vil dere ta Parnasset (og Jørgen), som ved deres side står, til menn. - Ja! - Parnasset (og Jørgen), vil dere ta Stutteriet (og Åsne), som ved deres side står, til hustruer. - JA!
  Og vipps så var vi gift, fem kvinner og fire menn (ja, en av parnassets beboere turte ikke å møte opp), totalt 20 giftemål. De av oss som nå trodde vi kunne slappe av og nyte resten av bryllupskvelden tok feil. Brudene skulle nemlig kåre den beste brudgommen, og diverse konkurranser ventet i løpet av kvelden.
14689317_10209981876244533_283568965_o

Spente og nervøse brudgommer før kveldens konkurranser. Brudene var som alltid glade

Les videre

Elitegruppa 2017

Uttaket til NTNUIs Elitegruppe er nå klart, og vil i 2017 bestå av 36 løpere. Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. Første møte ble avholdt 13. november og planen er å ha ca. 1 møte per måned fremover. Medlemmer i Elitegruppa 2017 (oppdatert 16.jan 2017): Anine Ahlsand Audhild Bakken Rognstad Gry Granstedt Ingrid Gulbrandsen Ingunn Egeberg Vári Julie Størmer Karen Oline Kolstad Kristine Fjellanger Laura Ramstein Maren J Haverstad Marta Ulvensøen Marte Hoff Hagen Sigrid Alexandersen Tonje Vassend Vilde Malmei Åsne Skram Trømborg Anders Felde Olaussen Bjørn Lundanes Elias Thorsdal Mølnvik Emil Granqvist (representerer NTNUI kun i Norge) Erik Gustafsson Henry McNulty Håkon Fruseth Christiansen Isak Bergset Ivar Aukrust Osmoen Jens Rönnols (representerer NTNUI unntatt i Sverige) Jon Aukrust Osmoen Jonas Klausen Espedal Jørgen Madslien Magne Jutulstad Mikkel Sørensen Olai Stensland Lillevold Philipp von Arx (representerer NTNUI kun i Norge) Rasmus Rørholt Theisen Simen Aamodt Simen Eid Nielsen For spørsmål om Elitegruppa ta kontakt med elitekoordinatorene Camilla Öhman og Sverre Turter Sandvold eller på mail til elitekoordinator@gmail.com. Elitegruppa har nå også sin egen side som kan finnes under Sportslig/Elitegruppa eller direkte her: http://org.ntnu.no/ogruppa/wp/?page_id=15676

Søknad Elitegruppa 2017

Hu & Hei! Søknadsfrist er 30. oktober 2016 Elitegruppa er et tilbud til de som ønsker å arbeide målrettet over tid for å bli gode i orientering. For å kvalifisere seg til å søke skal utøveren ha et ønske om å satse på orientering og bidra til egen og andres utvikling. Ved å sende inn søknad bekrefter utøveren at han/hun:
  •  I et kort- eller langsiktig perspektiv satser mot å hevde seg nasjonalt og/eller internasjonalt.
  •  Prioriterer og satser mot å løpe på et av de beste lagene på 10mila, Jukola og NM stafett for NTNUI i 2017.
Medlemmer av elitegruppa skal bidra til treningsmiljøet i NTNUI og være et godt forbilde for andre løpere i klubben. Dessuten skal medlemmer av elitegruppa engasjere seg i sin egen og andres trening ved å aktivt delta på møter (Elitegruppemøter samt treningsgruppemøter). Les videre

Luke 1: En Tiohistorie

I mangel på luke 1-innlegg på bloggen, velger jeg å starte årets julekalender med en historie fra Tiomila 1987. Historien er hentet fra Nydalens facebook-gruppe:
Jeg vil dele en historie som ikke mange kjenner, men som jeg mener er tidenes beste tiomilaprestasjon i NTHI (nå NTNUI). Bjørn Haavengen ble sendt ut på 8.etp, 9,4 km ugaflet nattetappe, i tet i en 4 mannsgruppe. Lykta sviktet umiddelbart etter start. Bjørn la seg tett opp til Michael Wehlin (som ikke merket at Bjørn var uten lys), fokuserte på å stemple i rett rute og sammen med Micke løp de fra de 2 andre lagene slik at Bjørn og Micke var alene i tet til veksling. Da Bjørn ville løpe forbi i oppløpet fikk han en meget tydelig melding på svensk om å holde seg bak. Micke merket aldri at Bjørn ikke hadde lys. Når han lyste på Bjørn reflekterte Micke sitt lys i Bjørn sin reflektor. Det var forøvrig i 1987 og Bjørn var 22,5 år ung.
NTHI-herrene kom tilslutt på sterk 3.plass, mens damene tok sin tredje strake seier! Under følger et kart fra 1987 hentet her: http://www.ronnerdal.net/kart/show_map.php?user=ronnerdal&map=420 Tiokart 87