NTNUIbabes løp 10mila-kavlen 2017

I år som i fjor stilte NTNUI med rent damelag under 10mila-kavlen. I dette innlegget tar vi oss gjennom etappe for etappe gjennom løperens øyne!
Årets superbabes!

Årets superbabes (minus Ingunn og Maren)!

  1.etappe: Anna Ulvensøen 1.etappe er gøy og en ære å få! Med startnummer 324 sto jeg på siste rad med ingen ved min høyere side. Moro! Spurta kjempefort, men hadde syra før bakken. Fikk uansett godt utgangspunkt og lå i fin klynge til 1 og 2, der mange bomma. Så var fornøyd med stålkontroll og rett i. Les videre

Tio-prep: Marta Ulv

Navn og kallenavn: Marta «store ulv» Ulvensøen Etappe: Samme som Anna Lag: Ikke samme som Anna Singel? Svarer like morsomt som Anna; En type grus 15942168_10154035410731987_1677552905_n Det du gleder deg mest til på TIO: Se generalen briljere som sjefen over alle sjefer. Viktigst å slå: Anna Utfordringen i år: Slå Anna, men hun er litt for god for tida. Så det er vel mer en drøm. Hva tenker du om terrenget? At det blir en positiv overraskelse. Det viktigste du tar med: Masse norskekontaner til grillvogna og nok løpstøy. Største tidligere TIO-tabbe: Bare pakke en løpetights i fjor, når jeg skulle løpe to ganger Ditt beste forberedelsestips: Aldri å ha løpt orientering i Göteborg-området. Håper på nybegynnerflaks. Hva er ditt beste minne fra TIO? Sitte å spise Non Stop i campingstolen etter å ha fullført långa i fjor, og se de andre babesa løpe som maskiner. Hvordan har du lagt opp vintertreningen og formtoppingen? Mye skigåing, lite orientering og passe masse trening Hvem vinner bankettbussen og hvorfor? Håper Generalen vinner, skal i alle fall hjelpe til etter beste evne.