O-ringen dag 5, H21 (25.07.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ravlunda
Arrangør: Skåne
Land: Sverige
Disiplin: Lang
Distanse: 10.08 km
Tid: 58:43
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 174
Gikk ut 10 sekund bak en annen løper, ellers var det et stykke både bakover og fremover.

S-1: Løper meg opp i ryggen på han som startet foran, men løper forbi inn i posten fordi han bommer.
1-2: Får det for meg at jeg krysser veien når jeg krysser stien. Løper derfor oppover ryggen. Skjønner det heldigvis kjapt. Blir litt usikker inn mot posten da hele kollen er markert som forbut område i terrenget, men ikke på kartet.
2-3: Usikker på veivalget, men viste seg å være bra. Gjennomfører det ikke helt perfekt, får en liten sving rundt det forbudte området i starten, samt en sving før den andre gjennomgangen gjennom gjerdet. Men har bra tempo.
3-4: Løper rolig for å se på neste strekk.
4-5: Igjen usikker, vurderer rundt på jernbanen men synes det ser litt for langt ut. Tror jeg velger det beste. Litt rotete gjennomføring i startet forbi det forbudte området. Litt heldig med at det går et stridsvogn-tråkk fra stien nesten helt ut til veien. Klarer ikke få opp tempoet så voldsomt på vegen, er litt sliten.
5-6: Dårlig retning ut til stien, men ellers bra.
6-7: Bra
7-8: Litt usikker på høyre eller venstre. Tror jeg velger det beste. Tenkte egentlig ikke å kutte noe særlig mellom stiene mot slutten, men gikk et stort tråkk inn den lille stien. Dette stoppet plutselig i et stort kratt, så lønte seg ikke å løpe her.
8-9: Har dårlig strekktid her, uten å vite helt hvorfor. Tempoet har bare vært for lavt tydeligvis.
9-10: Bra. Enkelt med det store søkket før posten.
10-11: Enkel post. Løper det jeg klarer, men er sliten.
11-12: Igjen enkelt.
12-13: Går inn i skogen litt tidlig. Litt forsiktig inn mot posten og taper litt på det, ca 20-25 sekund.
13-14: Dagens største postbom. Har god kontroll, men synes jeg ser det grønne tydelig når jeg kommer over kollen, og at det grønne slutter et stykke til høyre. Løper bort dit, men ser ingen post. Ser det gule området og skjønner jeg må østover.
14-M: Enkelt.

Totalt sett det løpet jeg er mest fornøyd med på O-ringen. Er en del ganske enkle poster, og stort sett god sikt, så man skal jo ikke bomme så mye heller. Litt lite krefter igjen i kroppen, men avslutter med stil. Ser ingen i min løype underveis, utenom i starten. Løper meg likevel opp noen plasser og ender som nummer 76.
Vis kommentarer (0)
 
O-ringen dag 5, H21 (25.07.2014) O-ringen dag 5, H21 (25.07.2014)