Sørlandsgaloppen dag 2 (04.07.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grasdalen, Evjemoen
Arrangør: Otra IL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 5.79 km
Tid: 39:57
Gj.sn. HR: 84
Maksimum HR: 119
Ny dag, nye muligheter. Liker terrenget her veldig godt.

S-1: Valgte å løpe stien helt ut til veien, da det så stygt ut å kutte gjennom det grønne.
1-2: Dårlig ut av posten, og overkompenserer retning for mye etterpå. Stopper i tillegg opp altfor tidlig. Dårlig planlagt, og dårlig gjennomført strekk.
2-3: Følger planen greit frem til siste del av strekket, fra rett før jeg krysser bekken. Her løper jeg uten å sjekke verken kompass eller kart. Det må jo gå dårlig...
3-4: Planen var egentlig å løpe høyre rundt kollen så er dårlig retning ut av posten, men oppdager det nesten med en gang og løper venstre. Inn mot posten for jeg ikke kart og terreng til å stemme overens. Bruker litt tid før jeg skjønner at jeg må videre.
4-5: Igjen dårlig retnig ut av posten. Løper stien langs bekken, men kutter gjennom grønne som er fint å løpe i. Blir litt usikker når jeg ser en stor og tydelig sti som ikke er på kartet, men innser raskt at det må være fra militærøvelsen som har vært her hele uka. Det var opplyst om dette på forhånd.
5-6: Innser underveis på strekket at det kan være lurt å senke tempoet litt for å få mer fokus på o-teknikken. Går greit i posten.
6-7: Vurderer rundt på sti og vei, men synes det ser fint ut rett på. Tror ikke det skiller så mye. Gjennomfører bra.
7-8: Greit. Ser posten på god avstand.
8-9: Bra.
9-10. Bra.
10-11: Velger nok i utgangspunktet en litt dårlig løsning. Hadde nok vært bedre med en svak venstrebue. Uansett svakt å bomme inn i posten.
11-12: Har bra retning, men synes jeg er på en myr tidligere enn den på kartet, og forventer å se steinen og posten. Blir derfor veldig lav fart og noe nølende inn mot posten.
12-13: Tenker det er enkelt, kun ta en kurs og løpe på så treffer man det gule. Min kurs var så dårlig at jeg ikke traff det gule...
13-14: Bra
14-15: Greit
15-16: Bra
16-17: Igjen dårlig retning ut av posten.

Blir et rotete og dårlig løp. Mellom 6. og 10. går det bra, ellers er det mye dårlig. Tror jeg må trene på og alltid ha en plan for strekket før jeg setter i gang. I tillegg har jeg mye å hente på retning ut av posten. Begge deler forutsetter at jeg klarer å være på forskudd samt er fokusert der det gjelder å være det. Heldigvis kan jeg trene på dette allerede i morgen.
Vis kommentarer (0)
 
Sørlandsgaloppen dag 2 (04.07.2014) Sørlandsgaloppen dag 2 (04.07.2014)