Bli en ekte "Råkall!"

Råkallen ble lansert av NTHI høsten 1995 som en styrkeprøve som omfatter tre løp i Bymarka/Gråkallen-området: Orienteringsløpet Hu & Hei, skiløpet Marka Rundt og Fjellseterløpet. Tittelen "Råkall" kan brukes av de som fullfører de tre nevnte løpene i løpet av 12 måneder (rekkefølgen er vilkårlig.)


Ved oppnådd tittel kan en egen Råkall-t-skjorte kjøpes. Denne koster 50kr og kan kjøpes gjennom o-gruppas draktansvarlige på "Bananen" i Moholt Alle 10-3. (Blokk 10, 3. etg.) For tiden finnes t-skjortene dessverre kun i store størrelser noen få i L og mange i XL, de er ikke oppdatert på endel år, 1995 modell. Vi har dessverre ikke kapasitet til å sende bestillinger i posten.

Totalstillingen etter Hu & Hei 2011
Oversikt over Råkaller

Finner du feil i oversikten, ta kontakt med Råkall-ansvarlig. For å unngå feil: Meld deg på med nøyaktig samme navn hver gang! Sløyfer eller forkorter du f.eks. et mellomnavn i ett løp og ikke i et annet, vil du mest sannsynlig bli registrert i systemet som to forskjellige personer.

Marka Rundt er Trondheims eldste og største turrenn. For noen år tilbake var det tradisjon å arrangere Studentfemmila. For mange var denne kraftprøven vinterens høydepunkt. I 1993 tok NTNUI Ski/Nordisk opp igjen denne tradisjonen, ved å innføre studentklasse i Marka Rundt. Løypa er riktignok "bare" ca 41 km klassisk stil, men med denne forkortelsen håper vi å få med enda flere mosjonister. Studentklassa går samme løype som tur- og bedriftsklassene, det vil si gjennom de beste deler av Bymarka og alt ligger til rette for en fin skitur.

NTNUI Ski/Nordisk

Fjellseterløpet som går fra Lerkendal til Skistua har opprinnelig navnet Sigmonds Staup. Dette løpet har vært en tradisjon blant studentene i ei årrekke, og blir fremdeles i en uformell form holdt i etterkant av NTNUI sine generalforsamlinger. I 1987 ble Fjellseterløpet etablert som en oppfølger til det originale Staup, men med start ved Marienborg på vestsida av Nidelva. Distansen på 8 km var imidlertid den samme. Etter at Stavnebrua ble utvidet ble startstedet i 1996 flyttet til Lerkendal, på østsida av Nidelva, slik det er for Staup.

NTNUI Friidrett

Hu & Hei består av Snuskeløpet som er en kort prolog på lørdag, og Gampeløpet, selve kraftprøven, på søndag. Denne kraftprøven som i flere tiår har lokket nye og etablerte o-løpere ut i høstbløte Trøndermyrer er en av de eldste og best bevarte tradisjonerne i NTNUIs historie. Løpet ble første gang arrangert i 1960 for å jekke ned en del eplekjekke o-løpere som i lengre tid hadde beklaget seg over for korte og lette løyper. 30 kilometers herreløype og 18 kilometers dameløype ble løsningen. (Merk at deltakelse i Snuskeløpet ikke er påkrevd.)

NTNUI Orientering

  Program 2012

19.feb - Marka rundt
25.apr - Fjellseterløpet
ca okt - Hu&Hei


Ved forrige løp, Hu & Hei, ble følgende løpere nye Råkaller:

Alexandra Knudtzon
Marit Takla
Marit Vala
Siri Omholt


Ved neste løp, Marka Rundt, kan følgende bli Råkall:

Bjørg Granly
Carl-Erik B. Kullmann
Christian Skar
Claudio Walker
Ellen Martine Skjønsfjell
Giulia Mazzotti
Hanne Nøvik
Margot Bolstad Lynum
Molly Bazilchuk


     

Resultater

Resultater 2005
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2006
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2007
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2008
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2009
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2010
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
Resultater 2011
Marka Rundt
Fjellseterløpet
Hu & Hei
 

Kontaktperson Råkallen: Øystein Jaren Samuelsen

Sist oppdatert: 09.11.2010