Overnatting

Vi tilbyr overnatting på hardt underlag på Berg skole fra kl 17 fredag. Skolen har adresse Bergsbakken 17, og ligger i gangavstand fra OL-pub, bankett og stafett, og arena for fredagens natt-sprint blir på skolen. Frokost serveres lørdag og søndag. Det blir salg av kioskvarer og nattmat (pizza) på skolen. Husk å ta med norske kontanter!

Fra Trondheim lufthavn Værnes går det ofte flybusser. Sjekk ut http://vaernesekspressen.no/ og http://www.flybussen.no/trondheim/. På flybussene får man studentrabatt ved fremvisning av studentbevis. Gå av på holdeplassen «Prinsen Kinosnter», og bytt til rutebuss herfra.  Ta buss 60 videre til «Harald Gilles veg» (nærmeste holdeplass til skolen), eventuelt buss 5 eller 22 til «Gløshaugen Syd». Rutetabeller og reiseplanlegger finnes på https://www.atb.no/.

Kommer du med tog til Trondheim, er det enkleste å ta buss 60 fra «Trondheim Sentrastasjon» til «Harald Gilles veg». Bruk reiseplanleggeren på https://www.atb.no/. NB! Det lønner seg å kjøpe billett i AtBs egen app, AtB Mobillett.

Kart fra bussholdeplass til skole

 

Comments are closed