Template design by accounting website design and free forums

Hu & Hei by night i 2010

Det har i lengre tid vært snakket høyt om å gjennomføre en Hu & Hei løype på natta, og endelig er de ville planene gjort om til virkelighet. 13 gutter og 3 jenter stilte på startstreken. Det begynte å bli mørkt ute, og starten nærmet seg. Blant løperne på start står Magnus Mellbye Larsen, en rutinert traver..:

Nydelig tur i skogen. Herlig galskap, og flirte godt av brødrene Fiskum som bittert fikk erfare at det finnes to Kyrrvassåsen i sørvestre del av Bymarka.

Nærmer meg nest siste post, og føler egentlig alt har gått ganske bra. Litt sliten, som seg hør og bør blitt litt bomming og sånt på natta, men godt fornøyd. Skjønt det er flere som har gitt seg, og det bygger mer motivasjon til å klare dette. Med nest siste post ca mellom Herbernheia og Elgsethytta skjønner jeg det ligger til rette for siste post på Gråkallen, og vel ankommet sistepost skjønner jeg frykten var vel begrunnet. Posten ligger helt nord på Gråkallplatået.

Starter klatringen mot Gråkallen ved godt mot, holder jevn (og ikke spesielt høy) fart oppover i lia. Har ca null retning, og innser tilslutt at jeg har klatra opp til toppen av Gråkallen istedetfor nordsiden, 50 ekstra høydemeter der. Yay! Møter på militærgjerdet, følger det feil vei, ser det ender opp i masse stup og må snu og runde gjerdet andre veien. Har vært ute i snart 6 timer nå.

Fortsetter mot “posten”, surrer rundt oppå der i halvannen evighet for tilslutt å konstatere at noen må ha tatt den med inn igjen. Bare Gråkallen – Studenterhytta igjen. Det er bare nedover, det! Etter å ha løpt en god stund, kikker jeg på kompasset og innser at jeg løper ca 120 grader feil ut av posten. Great. Legger igjen noen mindre pene ord, og starter å runde lia østover for å komme meg mot skistua.

Etter en god stund i skrålia kommer jeg endelig ut på stien tilbake til skistua. Løper på den langt og lenge, mens jeg gleder meg til smågodt og Cola på hytta. Endelig ender stien ut i en grusvei. Forresten, grusvei?! Jeg har f*en meg kommet til Kobberdammen!

Starter Walk of Shame de deilige 150 høydemetrene tilbake til
studenterhytta og lover meg selv at jeg ALDRI, ALDRI skal løpe
nattorientering igjen.

Magnus Mellbye Larsen