Template design by accounting website design and free forums

Livelox

Her kan du legge ut gårsdagens løp i Livelox!

Gjenglemt

Det lå igjen en rød camelbak og et høyrehåndskompass etter løpet. Dette ligger på Moholt, send en mail til aurgjo@gmail.com om du savner det.

Resultatene er ute!

Vel overstått alle sammen, imponerende innsats av samtlige! Resultatene finner dere her. Årets vinnere ble Ane Dyrkorn og Rasmus Rørholt Theisen. Åsne Skram Trømborg vant superbabe klassen!

Startlistene er klare!

Da er startlistene klare. Du finner de her. Husk å ta med nok mat og drikke, da det ikke er sjokolade på postene i år pga. koronausikkerheten i forkant. Lykke til!

PM er ute

Nå er både PM for Snuskeløpet og Gampeløpet ute! Du finner det under PM. Sjekk ut denne youtube-videoen her for tips til kartlaminering.

Årets Kartutsnitt

Nå er det bare 4 dager igjen, og løypa ferdig.

Årets Kartutsnitt kan dermed offentliggjøres:

Kart og kontaktpapir

Kun 4 dager igjen til Hu&Hei! Ny mulighet for å kjøpe kart og kontaktpapir på Gløshaugen i morgen 29.09. Vi står mellom Stripa og IT bygget mellom 12 og 14. Hvis du ikke har mulighet i morgen, ta kontakt (aurgjo@gmail.com) for henting på Moholt.

Til minne om Håvard Tveite

Årets Hu&Hei skal i år, som kjent, arrangeres til minne om NTHI-legenden Håvard Tveite som måtte gi tapt for kreftsykdommen og døde 30. mai 2021. Håvard er en av de mestvinnende i Hu&Hei’s historie med sine 6 seire, og han har satt sitt preg på dette løpet på flere måter. Vi har fått tilgang på en artikkel fra Adresseavisa 2002 og en historie fra løypelegger samme år, Tore Angell-Petersen, som viser nettopp dette.

Kartsalg

Hu&Hei nærmer seg med stormskritt, og det blir salg av kart og kontaktpapir mellom Stripa og IT bygget på Gløshaugen onsdag i uke 38 (22.09) og onsdag i uke 39 (29.09). Vi vil selge mellom 12 og 14 begge dagene 🙂

Husk å melde deg på hvis du ikke har gjort det enda! Påmeldingsfrist 29.09

Snuske- og Gampeløpet 2021

Påmelding til Snuske- og Gampeløpet 2021 er nå ute!

Meld deg på her!

Innbydelsen er også ute!

Se innbydelsen her!