Julekalender luke 24: Hvem har laget årets julekalender?

Nok en sesong med julekalender er over, og for alle bortsett fra et kjøkken kan man nå ta juleferie med god samvittiget, legge beina på bordet og irritere seg over at det fortsatt bare er Askepott sin fot som passer i skoen (hvor små føtter er det egentlig hun har)? Men kan dere egentlig ha juleferie med samvittigheten på plass? Det har vi brukt julekvelden på å finne ut av.

Vi legger bak oss nok et år med julekalenderinnslag tynnere enn Meidsmo sin exphileksamen og dårligere enn Hugo Lloris på straffespark. Nå kan vi heldigvis endelig si at det er et helt år til neste gang! Samtidig må det da ha vært noen lysglimt innimellom alt skvipet, eller? Som siste årets siste kjøkken har vi tatt på oss oppgaven i å kåre årets julekalender-innslag, så jobben til styret blir litt enklere.

Når man står ovenfor en så viktig oppgave, er det selvfølgelig viktig at kåringen blir riktig, fullstendig blottet for personlige preferanser og uten mulighet for billige bestikkelser. Det sier seg selvfølgelig selv at vi da ikke kan gjøre denne jobben alene. Vi har derfor hentet inn eksperthjelp, og har tatt telefonen til Gianni Infantino for å høre på hans tanker! Neida, kødda, vi har hentet inn skikkelig eksperthjelp! Mange mener at dens ekspertise kun er overgått av theGOAT Lionel Andrés, Vårherre og orakelet fra Snøfall (vi slipper heldigvis at det snakker baklengs). I mangel på muligheter for å høre hva disse tre mener om saken, skal det derfor godt gjøres å finne noen på denne kloden som er bedre kvalifisert til å mene noe. Hen (desperat forsøk på å unngå å tråkke noen på tærne) er irriterende lite bestikkelig og vår alles nye favorittkokebok: vi snakker selvfølgelig om Elon Musks kjæledegge chatGPT. Her følger ChatGPTs vurdering av hvilket o-kjøkken som fortjener prisen for årets julekalender-innlegg!

Det er vanskelig for oss uintelligente vesener å gå imot det et globalt anerkjent orakel mener, uansett hvor merkelig spådommene høres ut. Det kommer ikke vi til å gjøre heller, og vi retter oss selvfølgelig etter det MuskObot har å si:

Etter å ha gjort grundige vurderinger, og sett alle julekalenderinnsalgene opp mot kriteriene chatGPT har gitt oss, har vi kommet til en (åpenbar) konklusjon. Ikke et eneste julekalenderinnslag har klart å oppfylle halvparten av de nødvendige kriteriene. Samtlige innslag stryker på punkt 3 (fysisk aktivitet) og punkt 5 (læring og utvikling). Så nei, innimellom alt skvipet i årets julekalender finnes det ingen lysglimt, og vi ser oss dermed nødt til å konkludere med at INGEN har laget årets julekalender.

Nå er det heldigvis et år til neste gang, og til da har vi fått detaljerte kriterier om hvordan julekalenderen skal løses. Vi forventer derfor at kvaliteten hever seg betraktelig når vi skriver 2023. Til den gang: Skjerpings!

For spesielt interesserte (hvordan vi skal vinne 10mila):

Tren godt, tren mye, og særlig husk å trene på teknikk i ulike terreng (gjerne på én og samme økt)! Husk at vi kan spurtslå Albin Ridefelt om vi vil. God jul <3