Julekalender luke 15

På Otellet har vi lurt på hvor kort tid vi klarer å bruke på å dele ut julekort. Derfor dro vi ut tirsdag kveld for å prøve finne ut av det. I tilfelle noen lurer på hvorfor vi ikke slo av en prat.

For at det skal være mulig for andre å gjennomføre det samme forsøket har vi følgende regler

  • Tiden starter når man går ut av kjøkkenet
  • Tiden slutter når man går inn på kjøkkenet igjen
  • Kortet skal bli levert på o-kjøkkenet, med mindre døra er låst og ingen åpner innen rimelig tid. Da kan den bli levert i postkassa.
  • Man skal i utgangspunktet være samla med mindre man er i samme blokk
  • Man skal også kun ringe på hos o-kjøkken

For å dokumentere forsøket tok vi selvfølgelig å filmet turen vår rundt innom Moholts 30 o-kjøkken og loggførte dette via våre gps klokker.

Turen startet ved at alle 4 på Otellet stod klare til å løpe ut fra Otellet til vårt første besøk på Parnasset. Deretter bar det bort mot TPM med stopp innom o-kjøkkenene på veien. Vi kom oss inn til både O-holt og Bananen til tross for en avansert ringeklokke før vi ble usikre på nøyaktig hvor Stutteriet var. Den raskeste leveringen må ha vært hos O-bama, hvor inngangsdøra ble låst opp i det vi kom til den og Clements stod klar i trappeoppgangen til å motta julekortet. Etter det fortsatte vi med de resterende o-kjøkkenene i HK. Til vår store skuffelse så var døra til Compass Club låst og etter gjentatte forsøk på å banke på måtte vi dessverre levere julekortet i postkassa. Etter det var det kun sosialblokka som gjensto før vi kunne sette i gang sluttspurten mot Otellet og løpe inn til tiden 21 minutter og 53 sekunder.

Ettersom vi ikke har sett andre prøve seg på å dele ut julekort til alle 30 nåværende o-kjøkken på kortest mulig tid så er dette å regne som en verdensrekord.