Julekalender luke 13

Det er 13. desember i dag! Da var det endelig tid for HemMA å gå på vår faste luciatokt, der vi fikk glede og overraske mange fine mennesker. Denne ferden byr alltid på spennende opplevelser, som vi selvfølgelig skal dele her så alle får det med seg <3

Turen startet hos vår kjære nabo Mispunched. Der var det dessverre ingen som åpnet, så Stutta ble første kjøkken som fikk besøk av oss i år.

Så gikk turen videre til Ullers og Meldeposten. Der ble Fanni utsatt for en traumatisk opplevelse da hun klarte å sette fyr på sitt eget hår. Det ble derfor bestemt at den som bar på bollene ikke skulle gå med tente lys samtidig. Uffamei.

Vi beveget oss videre til de nye blokkene i alleen, og ble møtt med dagens første IQ-test da vi skulle forsøke å ringe på hos O-holt og Bananen. Mulig at vi ikke helt besto den, eller kanskje ingen var våkne og klare for lussekatter i denne blokka. Vi kom oss dessverre ikke inn, så da begynte ferden mot HK.

Besøket hos Høydepunktet ble dagens koseligste overraskelse siden de hadde bestemt seg for å ha sleepover denne natten. Da vi kom inn på kjøkkenet tittet alle hodene fram fra døråpningene sine, klare for sang og lussekatter <3

Årets morgenfugl fant vi på DiskO. Klokken 06:45 satt Amélie allerede på plassen sin og leste til eksamen. Vi ble veldig imponert hele gjengen.

Ferden tok oss videre til ApollO og SkiO. I løpet av denne morgenen har vi sett ganske mange rotete rom, men SkiO stikker av med prisen for årets mest rotete i år. Et bilde sier mer enn tusen ord, er det ikke det ordtaket sier?

Det var flott at vi fikk mulig å vekke så mange i år, selv om dette fører til litt uforutsigbarhet for noen. Sitat fra Oskar på Parnasset: «Planen var å stå opp når dere kommer. Aner ikke om det blir kl 6 eller 9.»

I sosialblokka ble vi først møtt med låste dører, til stor overraskelse. Men det tok ikke lang tid før døra føk opp på 3. post. Ingen grunn til å finne fram klærne før man åpner si.

Turen gikk videre til Compass og Skipp. Det er mange måter man kan velge å møte oss på, men Trygve sin variant i år må ha vært favoritten.

På Skipp møtte vi en forundret Sofie, som lurte på hvor resten av kollektivet var blitt av. Sitat: «Vi skulle være her og spise lussekatter sammen!» Hilsen 1 av 4 beboere.

På dette tidspunktet var det flere som hadde stått opp og startet dagen allerede.

Mange satt i stua og spiste felles frokost, andre var usikre på om resten av kjøkkenet i det hele tatt var hjemme. Da vi spurte Clemens om de andre på Obama hadde stått opp, fikk vi svaret «Vet da faen jeg!». Den er grei, vi sjekker alltid uansett vi.

Siste menneske som var så heldig å bli vekket av oss fant vi på FiaskO. Da måtte vi rett og slett ta et bilde sammen for å markere slutten på ferden.

Til slutt har vi satt sammen noen kollasjer. Nyt disse flotte bildene fra en innholdsrik Luciamorgen <3

Trøtte tryner:

Søte duoer:

Kandidater til beste sengetrekk:

Vinner av beste sengetrekk blir selvfølgelig Isak! Takk for en flott tur, det var en glede å vekke dere med lussekatter i år også <3