Lørtek 18.02.23

Da var det klart for Lørtek igjen, bare å henge seg på!

 

PM:

Hva: Sprintervaller: 4 x 1 – 1.2 km (målt i korteste løpsvei).

Hvor og når: Vi benytter oss av områdene nord for Valentinlyst Senter. Området består hovedsaklig av parkområder, en del småveier og gangstier. Oppmøte 10:00 ved TPM og felles avgang derifra. Gi beskjed i kommentarfeltet om noen møter direkte.

Hvordan: Det er fire intervaller i omtrent samme område, så det er mulig å starte på hver sin intervall hvis en ønsker ekstra god spredning på folk. Hver intervall er på hvert sitt lille kart med start og mål på hver. Derfor blir det litt løping / orientering mellom hvert drag for å komme fra forrige mål til neste start. Det vil bli benyttet sperringer, disse er markert med lilla skravur og tykk lilla strek rundt. Dette vil ikke synes i terrenget, men kartet bestemmer! Sperringene varierer fra drag til drag. Et område av kartet er blitt oppdatert i forkant pga. nye bygg. Kartet her er ikke 100%, men skal gi en god nok beskrivelse av terrenget slik at en finner frem.

Postskjermer: Nei, ta på detaljen.

Gafling: Nei.

Sperringer: Ja, bør like labyrintorientering.

Skovalg: Etter en gjennomløping i terrenget på torsdag vil jeg si at det fungerer fint uten piggsko. Derimot, OBS-OBS(!!!): et parti var veldig isete, så her bør en vise stor aktsomhet om en er så heldig å få komme dit, med mindre man digger akebakker. Ellers får en be til værgudene om at issmeltingen fortsetter i samme tempo som de siste dagene.

 

Så da håper jeg folk og fe er gira for en fartsfylt økt som iallfall skal gi hodet noe å bryne seg på!

Vel møtt!