NM helg ski-o 21.-22. januar

Vi har booket overnatting til NM helg ski-o på Rena 21.-22. januar. Her skal det gåes NM mellomdistanse og NM langdistanse og det hadde vært kult om vi kunne vært en bra NTNUI gjeng på start. Innbydelsen ligger her. Dette er nok den beste muligheten for å få godt noe ski-o for oss i Trondheim i vinter så bare å slenge seg med. Det kommer også uken etter samlingen i Bruksvallarna så skiformen bør være på topp.

Vi har booket Skramstadseter fjellstue som ligger på arena begge dager (og som også skal fungere som kiosk). Her har vi 20 sengeplasser fra fredag til søndag. Hvis vi blir noen fler kan vi nok få til noen ekstrasenger/madrasser også. Det er en miks av dobbelt-, trippelt- og enkeltrom med sengetøy, håndklær og utvask inkludert. Vi har tilgang på storkjøkken hvor vi kan lage middag fredag og lørdag, samt TV-stue med god plass så det bør være gode muligheter for en koselig helg. Akkurat kostnader er ikke avtalt, men det ligger an til at vi betaler omtrent 750kr/pers/natt for overnatting.

Ski-o er dødsfett så er bare å bli med. Tidligere erfaringer med ski-o eller med ski for den del har ingenting å si. Det er også lov å kun melde seg på i åpen klasse dersom NM langdistanse høres slitsomt ut. Arrangøren leier også ut kartstativ til de som ikke har.

Bare å ta kontakt dersom det skulle være noen spørsmål.

Hilsen Isak, Vegard og Wiggo<3