Poker hos Compass Club

En sen kveld tidlig i november ringte det på døra hos DiskO. Utenfor lå en pent brettet pikk, vedlagt en invitasjon til poker og pizza hos CC. Etter mange runder med oss selv og Mutfak, konkluderte vi med anti-rave-antrekk og gjorde oss klare til en classy pokerkveld.

Etter vi ankom noen minutter fashionably late, satte spillmezter Trygve i gang spillet. Et helt minutt med gjennomgang av spilleregler hjalp godt på promillen til kveldens jentekjøkken.

Mens spillet gikk sin gang ble det underveis servert pizza samtidig som en og en spiller bustet. Til slutt var det en tett kamp om seieren mellom Maria og Henrik, men Henrik trakk det lengste strået og kunne kalle seg poker, pizza og pikk-vinner. Vi har i ettertid hørt at det ble servert dessert en eller annen gang i løpet av prosessen, den var sikkert god.

Kvelden ble avsluttet med beerpong før vi tok turen videre til rave i sosialblokka, og enkelte også til samf etterhvert.

DiskO takker CC og Mutfak for den morsomste runden poker vi noen gang har spilt, og kommer tilbake for en runde casino snart:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *