Brennheit faddermiddag på Apollo!

Vi på Utposten minner tilbake til en fredagskveld som var hetere enn Apollo 1-oppskytingen (RIP)!

Apollo (o-kjøkkenet på Moholt) inviterte til faddermiddag med brann-tema, og etter å ha konkludert med at vi ikke fakker med OBOS-ligaen gjaldt det å finne frem brannmann-kostymet og ta turen bortover HK.

Ved ankomst forstod vi raskt at vi ikke klarte å være like synkrone i antrekk som Apollo-jentene (+Ane), og definitivt ikke like gjennomførte som våre venner fra Byåsen, Einar og Marius. Utvilsomt årets beste outfit!!!

Kort tid etter ankomst ble vi servert nydelig forrett og velkomstdrink, før vi gikk rett over i en nydelig lasagne! Vi stusset litt over fraværet av leker og aktiviteter, men onde tunger vil påstå at dette var fordi vi kom litt vel “fashionably late”…

Videre ble det pavlova med bær til dessert med ytterligere væskepåfyll, og så tok kvelden virkelig av! Dansing på bordene, i sofaen, i trappa, osv., og plutselig hadde hele ogruppa fått ferten av hvor det var best steming! Sorry Fiasko, denne kvelden ble dessverre ikke deres, og årets faddermiddag går vel fort til den som halve ogruppa prøver å crashe?!

Leker skulle det heldigvis bli, og med premiering for alt fra deltakelse til gode og dårlige prestasjoner var dette noe alle kunne like! Hva er vel bedre enn Kahoot (ja, den på Slack), brannmenn og -kvinner som slukker stearinlys, korister som synger “This Girl is on Fire” basert på et “jeg har aldri”-konsept (lover at det var gøy)!

Uansett, vi takker for oss og gleder oss til mer moro i framtiden!!!