Interessepåmelding NSM

Det arrangeres Nordisk student mesterskap (NSM) i Linköping helgen 4.11-6.11. Helgen består av oløp, fest, NTNUI og gamle/nye venner fra Sverige og Finland. Det rulleres på å arrangere mellom de tre landene og det er Norges aka NTNUI sin tur til neste år. Her har du litt inspirasjon fra hvordan det var i 2018 da det ble arrangert sist i Trondheim.

Dette er the klubbtur å bli med på i høst, enten om du elsker å løpe eller alt utenom! Facebookarrangementet finner du her.

Det trengs å bestilles transport og overnatting. I tillegg ønsker arrangøren ha et omtrentlig antall på hvor mange NTNUI blir. Så meld deg på dersom du ønsker være med. Dette er en helg du ikke vil gå glipp av!

Det er tenkt å kjøres buss ned. Her vil det bli noe ala opplegget på tio og bussen vil bruke ca en time lengre tid. Det vil si det er mulig å både sove, snakke eller feste på bussen, og bussen reiser direkte fra Moholt. Google maps anslår i overkant av 10t reisetid, men buss bruker noe lengre tid. Bruk feltet kommentar dersom du ikke ønsker å ta buss så er det enklere å planlegge hvor stor buss som trengs.

Dette er en interessepåmelding og derfor ikke bindende. Fristen er satt til 28.08.