Vintersamling 2022

Tidligere i vår, for nå ca to måneder siden, dro over 50 stk sydenklare NTNUI-ere avgårde til Spania. Etter to års ventetid var det endelig på tide med vintersamling igjen. Noen koronasyke ble igjen hjemme, men det tok resten lett på siden det da ble enda flere spa-billetter til resten.  Vi bodde på La Marina Resort på Guardamar hvor utallige kilometer med kremterreng lå klare for oss.

Turen startet med noen småsure regnværsdager, hvor mange brukte tiden utenom trening til å tørke, søke ly og utforske det lokale cuisine.

Etter noen tunge regnværsdager tittet solen frem. Bleike kropper fikk etter mange mørke vintermåneder i Trondheim endelig litt UV-stråling. Dette passet også bra når drepeleken startet. Hvem som vant vet ikke forfatterne, men de tror det var en jente.

Det ble totalt 147 decathlon-besøk fordelt på alle samlingsdeltagerne. Både kiprun-bukser og kalenji-shortser ble revet av hyllene, noe som førte til at det ble utsolgt for nettopp dette i mange mil omkrets.

En snau uke etter ankomst stilte vi på start i WRE løp. NTNUI fikk masse skjermtid på den direkte sendte Youtube kanalen, og var oppe og kjempet helt i toppen på både lang, mellom og sprint.

Noen fikk seg også nye venner.

Siden 10mila nærmer seg var det mange som brukte tiden sin med lykt på hodet.  Den beryktede N-løypen ble løpt både på dagen og på natten som fellestart.  Dette var den dårligste N-en som ble løpt, noe som sier litt om nivået vi kan forvente oss fremover. :O

Takk for en super vintersamling, vi ser frem til neste😊