Jukola 2022 – 15. - 19. jun

Årets vakreste eventyr går i år til Lukkari!

Her er påmeldingen til både precamp og løp.

Planen er å fly til Helsinki onsdag 15.juni, for så å kjøre med leiebiler til KristalliRanta Camping, 40-50min unna arena. På precamp blir det treninger på arrangørerenes kart, karboloading og sosialt samvær. Lørdag reiser vi til samlingsplass, hvor vi skal sove i telt under konkurransen. Vi har booket 92 plasser fra onsdag-lørdag, og 20 plasser fra lørdag til søndag. De aller fleste sover på arena fra lørdag-søndag, men det blir muligheter for å bo på campingen også lørdag til søndag. Ved stor interesse for camping lør-søn, vil de beste lagene prioriteres.

Alle løpere er selv ansvarlig for å booke reise. Anbefalt reise fra Oslo er med Finair 20.55 til Helsinki 23.15 (452kr uten, 706kr med bagasje i skrivende stund). Anbefalt fra Trondheim blir da et fly som rekker anbefalt reise fra Oslo. (Det er selvsagt også mulig å kjøre bil til Stockholm, og ta båt til Åbo

Anbefalt hjemreise er selvsagt JUKOLABÅTEN!!!
Med tre år siden sist, er det på tide å sparke i gang den herlige tradisjonen igjen. Om noen ikke har hørt om Jukolabåten, så er det en gigantisk båt som drar fra Åbo 20:15 søndag kveld, og kommer frem i Stockholm 06:10 mandag morgen. Om bord på båten serveres en herlig middagsbuffet og det er utømmelige dispensere med snublejuice. Det feires selvfølgelig at NTNUI har vunnet Venla og Jukola.

Det har hendt at folk booker feil båt. Du kommer riktignok frem til Stockholm, men spørsmålet er om snittalderen på båten er noe høyere. Båten bookes gjennom reisebyrået  Lalle hvor hver lugar booker selv. (OBS: sørg for å bestille båten som går fra Åbo-Stockholm).

Lugarkabal, bare å skrive seg opp i denne for å finne folk å dele lugar med.

 

Følg med på arrangørenes hjemmeside for ferskeste info: https://www.jukola.com/2022/en/home.

NB! Påmeldingen er bindende når fristen går ut (9.mai)

Kontaktinfo:
Ulrik Arnesen (Epost: ulrik.a.arnesen@hotmail.no - Telefon: 94868768)


Påmeldingsfristen er Utgått (3. mai)


Navn KallenavnBrikkeKlasseØnsker camping lør-sønReise:Kommentar
Bli den første påmeldte!

Antall påmeldte: 0