Julekalender luke 8

Nå er det ikke lenge til jul, og vi gleder oss! Som forberedelser for denne tiden hvor familie og venner samler seg for å minne Jesus, så ønsker (h)Otellet å kunne tilby våre tjenester for fremmede og venner som har mye som foregår i disse dager og trenger en pause fra sin hverdag.

Vi har mye å tilby, mat, massasje for rygg, føtter, badstue og masse mer. John sin Chili Con Carne (bedre enn Gordon Ramsay!) Eivind lager fantastiske pannekaker, sammen med sin sublime tomatsuppe og makaroni. I tillegg flytter Halvard Kornmo inn neste måned, som gir et enda bedre tilbud for våre gjester. Sofaen er nok O gruppa sin aller beste (10/10) og kan brukes av hvem som helst og når som helst til hvilke som helst formål! I tillegg har vi gode medieutvalg som Netflix, Altibox og ps4. Dette er et tilbud man ikke kan gå glipp av, eller hva?!

Kort advarsel! Tenk på hvem du inviterer til otellet, ellers kan det gå galt for alle sammen! Jeffrey Epstein inviterte også folk til sine steder og fant ut konsekvensene av det etter en stund og ble (riktig nok) straffet og arrestert for dette.

Ikke bare har vi massevis å tilby, til våre gjester. Vår beliggenhet er også helt vidunderlig ! Man kommer ikke nærmere Bunnpris enn HK 6, og utsikten er nok en soleklar vinner blant alle o kjøkken. Vi kan bort til Lille P, Bunnpris, 3 post, utposten, Bymarka og kjelleren. NB! Vi har full kontroll hvis noen skulle være så dumme å stjele noe fra kjelleren!

Alle som prøver å ta seg i kjelleren kommer til å bli tatt!!!
idyllisk utsikt <3

Utenom våre tjenester, så er vi er også multikulturelt og inkluderende kjøkken og har en inder som også bor her. Til tross for hans tilværelse, så gir han fullstendig faen hva vi holder på med og han har ingenting imot at vi f.eks. ser på tv sent ut på kvelden. Han holder stort sett til seg selv og spisser 99% av maten sin i sitt eget rom, i tillegg til å være pizzabakerens beste kunde og påvirker ikke Otellet sine daglige funksjoner.

Om vår mest engasjerte host

Vår host og draktansvarlig John (Ronnyboy) hadde bart gjennom hele november, og det gikk stort sett greit. Når barten skulle tas derimot så var det en veldig emosjonelt farvel (bilde kommer kanskje i Blækka?). Han har en stor interesse for Trump (se under) og stemte ved valget i 2016 og 2020 i USA. Kanskje han stiller til valg i 2022 som leder i O-gruppa? #Make O-gruppa Great Again? Det er også svært mange som har nyttet godt av han sine tjenester for O gruppa ved å gi tøy til våre medlemmer som ikke får med seg når eller hvordan man skal bestille tøy. Ellers liker han å klippe seg selv for å spare rundt 7-800 kr i året, noe som er svært mye for en fattig student som også kjører truck som sin sommerjobb.

Han sitt største øyeblikk var nok da han møtte Levi Jensen på vei tilbake fra Blodslitet i 2019.

John ser ut som en redneck!
John med sin største fan Levi Jensen!!

Velkommen skal alle være til Otellet! Et sted som har massevis å tilby for gjestene våre, fremmed eller venner, gamle, unge, o folk-ikke o folk, det er bare å stikke innom, så kan vi tilby våre tjenester for våre gjester!

One thought to “Julekalender luke 8”

Leave a Reply

Your email address will not be published.