Julekalender luke -5: Compass Club gir dere juleønsket fra C.G. Armfeldt

Nå som julen nærmer seg, fikk vi på Compass Club beskjed av C.G. Armfeldt å få frem hans store ønske til jul, nemlig det perfekte o-gruppe-medlemmet. Dette perfekte medlemmet inneholder en miks av alle de beste kvalitetene som trengs for å takle utfordringene som en i o-gruppa kan møte i sin hverdag.

Først og fremst er det viktig å ha et skikkelig orienteringshode. Det er jo tross alt orientering vi driver med.. Videre er det andre kvaliteter som kommer godt med, som øyne som ser alle, et smil som smitter, men også en kjeft som klarer å ytre sin mening og bli hørt.

Det er viktig for dette medlemmet å ha stor brystkapasitet for å bruse ekstra med fjærene når det er stafett, og samtidig ha et enorm o2-opptak som gjør at man holder hele natten både i skogen og på bankett. På banketten er det til stor nytte å ha en skikkelig bevegelig hofte samt en energisk dansefot. 

Utenom bankettene skal det løpes i Leangen gjennom hele vinteren, og dette krever bein som tåler litt bank på hardt underlag. Når det skal løpes i skogen er det andre utfordringer som dukker opp. Kanskje den mest skumle, det farlige overtråkket. Når skaden først har skjedd er det greit å ha anlegg for en skikkelig elefantfot for å få ekstra trøst av det motsatte kjønn. Hvis trøsten ikke faller i smak kan man heller nøye seg med en arm som tåler selv de mest intensive belastningsperiodene som i DDD. Når skammen er som størst er det vel ingenting som litt dugnad for å komme på rett igjen, men dette krever to gode og observante ører som får med seg dugnadsjefens ordre.

Da er det eneste som gjenstår å ønske at CG får ønsket sitt oppfylt og at han slipper å kjefte så mye på oss i fremtiden. God (før)Jul fra deres gutter i Compass Club <3

2 thoughts to “Julekalender luke -5: Compass Club gir dere juleønsket fra C.G. Armfeldt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *