Amerikansk urbefolknings aften hos dyrehagen!

På fredag var det endelig duket for vår første faddermiddag i regi av dyrehagen. Temaet for kvelden var amerikansk urbefolkning, og som et hvert utkledningsdedikert o-kjøkken, tok vi turen ned på panduro for å spice opp kostymene. Til tross for et mulig kontrovesielt tema, ref Siv Jensen halloweenkostyme 20??, kledde vi oss i autentisk indianerstil med ansiktsmaling og fjær.

Middagen begynte klokka 6, og ca. 10 på halv sju var vi på vei etter et glass med Ingunns litt tvilsomme whiskey innabords. Da vi endelig var på plass ble vi kastet rett ut i kveldens første lek som, ikke overraskende, var øl-chugging, etter å ha spotta Are på rema 1000 med x antall dahls i handlevognen.

Ingunn og Aurora, som har gjort sterke og mindre sterke presentasjoner i beermile imponerte med henholdsvis 1. og 3. plass. Elise og Marie derimot har ikke helt mestret chuggingens kunstner og endte på en litt surere 6 og 7. plass. Her må det med andre ord trenes!

Da dahlsen var drukket, og rapene sluppet, ble kveldens første rett servert, brasiliansk regnskogs avokado med spirer og oppdrettslaks. I glasset ble det servert en fransk hvitvin, som ifølge Børge og en ansatt på vinmonopolet, skulle passe utmerket til laks.

Før hovedretten kom på bordet, ble neste vin introdusert, denne gangen rødvin fra Tyskland. Til tross for en nulltoleranse for drikkepress hos dyrehagen, tok det ikke lang tid fra du hadde tømt vinglasset, til det ble helt opp en ny generøs mengde. Hovedretten, som visstnok stod i ovnen i tre timer, var griseknoker og fløtegratinerte poteter på siden. Kreds til OJ som var kveldens kokk.

Etter et massivt stykke grisekjøtt til hver, var det tid for kveldens siste måltid. Børge, som var dessertansvarlig, serverte en sjokolademousse som falt ganen i smak. Her ble det selvfølgelig også servert nok en vin, i tillegg til kaffebailys, som ble servert i noe som kan minne om grevinnen og hovmesteren stil, med en stadig stigende promille.

Da tallerkenene var skrapt, var det tid for neste konkurranse som var quiz. Are hadde stelt i stand to quizer hvor den ene, i sann urbefolknings stil, ble skrevet på papir, mens den andre, i nymotens coronastil, var digital. Aurora, som hadde gitt alt i kveldens første konkurranse, ble smått irritert over poengdelingen på quizen hvor det ble gitt henholdsvis mellom 100-200 sammenlignet med 10 på øldrikkingen. Vi skjønte til slutt at det bare var siste konkurranse, en Kahoot, som avgjorde hvem som tok seieren, og dermed stakk av med den gjeve prisen i form av et duftlys.

Til tross for Ullers sterke innsats, var det kokken OJ, som kunne løfte den ettertraktete premien over hodet.

Kvelden avsluttet med intens beerpong, før vi takket for oss hos dyrehagen, og satte kursen mot bananen, og deretter ski-o.