Hu&hei live fra bålpost

Ikke alle i o-gruppa finner indre fred i å presse kroppen til total utmattelse, men i o-gruppa backer vi, så det ble i år også rigget til bålpost under Hu&hei.

Invitasjonen var enkel: «O-gruppas o store bålsjef Børge inviterer alle som ikke skal løpe Hu&hei til skogs! Bli med og hu og hei deg stum!»

«Dagens egentlige helter» -Markus Kjærner Semb

Etter startskuddet for fellesstarten innkasserte vi bålpost som fant sted i lia på sørenden av Gråkallen. Dagens SoMe-ansvarlig Markus Kjærner Semb, holdt fanskaren oppdatert på insta, men tok seg også tid til å angripe noen klaner og oppgradere basen sin. Børge gjorde det Børge kan best, lage bål. Benjamin chillet, og lærte seg litt norsk.

«This is lættis» -Benjamin om stemninga på bålpost

Også observert samtale mellom Benjamin og Henrik:

«Why aren’t you running today? – Benjamin

«Because it’s fucking exhausting» – Henrik

Emilsson jævlig happy med postplasseringen

Tasse rundt i skauen

Men under all hyggen og kosen ventet vi spent for hvem som først skulle dukke opp fra marka myr og mørke. Ved horisonten steg det plutselig opp en skikkelse, men vi kunne ikke se hvem det var. Vi kunne høre tunge gampende steg i det fjerne. Lyden av knaking og braking og hvesende pust ble stadig tydligere. Grantrærne begynte å vagge frem og tilbake nede i skogholtet.

Er det et troll?! Neida, det var bare Tassen (Rasmus Theisen). På slep hadde han med seg unge Tobias Alstad, fra FC Judas. Hu og hei sa vi til dem.

Tassen passerer i tet. Greit å ikke moone, litt tidlig.
Alstad passerer like bak, gikk på smellen like etter

Nordbrøden i nirvana

Etter passering av de første løperne, ble det etterhvert vann på mølla. Løpere av alle raser passerte i bøtter og spann, hvite, svarte, rike, fattige, frolske og freidige. Stort sett bare happy mennesker. Mens pølsene brente seg på børges bål, huet og heiet vi oss stumme, akkurat som Emilsson hadde kommandert oss til å gjøre. Vi lot oss spesielt imponere av Harald Fløgstad og Nils Holte som fullførte hu&hei for sine henholdsvis 49. og 44. ganger (¡fortjener en kudos!).

Peter fant seg til rette i enga rett ved posten, og nøt øyeblikket.

“Jeg har nå funnet indre ro ” -Peter

Dagens løypelegger Ingunn Vari, svært fornøyd med eget verk
God s mens løpere passerer

Bålpost oppsummert:

  • S type god
  • Pølser type svidd
  • clans type clash
  • Hu type hei
  • Tilstand type nirvana