Olympiske leker hos SkiO?

Ettersom elitekjøkkenet TurbO sendte en deltager til verdenscupavslutningen i Italia, endte det nye (?) kjøkkenet SkiO? (patent pending) opp med å invitere til ølympiade for å krone Moholts mest tørste o-kjøkken. Med oppmøte 17:30 skulle det godt gjøres å ikke komme for sent, noe TurbO naturligvis presterte. Dette viste seg kanskje å være like greit da enkelte av SkiO?s beboere nådde toppen tidlig. I døra ble vi møtt av kveldens showsansvarlige Eskil som delte ut velkomsthilsninger til kveldens deltagere. Aldri har en dworek smakt så godt en mandag ettermiddag<3

I god ølympiadeånd begynte lekene med beerpong. 100 miss senere, 1 latterlig trickshot og albuer langt over bordkanten gikk Turbo seirende ut av kveldens første øvelse. Videre bar det over til flip the cup og nok en gang stakk Turbo av med seieren. En nødvendig drikke- og matpause ble lagt inn før de to siste øvelsene. Misforstå meg rett, middagen var god, men etter at samtlige av Turbos beboere fikk mageproblemer den påfølgende natten er vi nødt til å sende inn en bekymringsmelding rundt SkiO?s kjøkkenforhold. Mattilsynet med et kamerateam fra Tv2 hjelper deg, vil dukke opp på døra innen kort tid. DiscO ble også observert på lange do-besøk. Vi vet ikke om dette skyldtes trange skidresser eller tiktoksessions (følg Amelie2004 på tiktok), men velger å tro at det var middagen.

Kveldens tredje øvelsen var en kombinasjon av mandagsstyrke og drikking, da det ble konkurrert i drikkeplanken. Av resultatene i denne øvelsen kan mye tyde på at DiscO har best oppmøte på mandagsstyrken. Resultatene fra disse 3 øvelsene skulle danne rekkefølgen for jaktstarten i den klassiske øvelsen øl-O. Kveldens jentekjøkken hadde på dette tidspunktet mistet all respekt for medkonkurrenter og dommere, noe som resulterte i tjuvstart og løypekutting. Samtidig som TurbO og SkiO? utkjempet kveldens duell rundt blokkene på Moholt, sto Eskil og godsnakket med en stakkars vakt for å komme seg inn på fysmatkjelleren. I det Eskil får sitt endelige avslag spurter SkiO? seg inn til seier i kveldens siste øvelse. I god sportsånd valgte SkiO? å tildele totalseieren til TurbO, da de var kveldens moralske vinnere. Boblevannet ble poppa, trappegangen blei enda mer klissete og Idunn sovna på sofaen.

Kvelden endte med at banketten tok en kjapp tur innom SkiO?, der det gikk hardest utover sykkelen til Eskil. Dette blir derimot ikke et stort problem, da Eskil gledelig fortalte oss om pengebingen. Vi gleder oss til neste gang!