O-kjøkkenpresentasjon: Stutteriet

Et godt stykke opp i Moholt Alle, med den beste utsikten over en krigsherjet rundkjøring (rip), finner vi juleglade og fargerike Stutteriet. Som et stolt veggiskjøkken i 5,5 år (i Wang’s gode minne) går Stutteriet foran Ammehjelpen som et forbilde (ja, vi har ventet veldig lenge på dette). Som de stolte hingstene vi er, krever vi vår dominans. Gjennom dette blogginnlegget kan du endelig bli bedre kjent med denne buketten!

God jul!

EMMA:

Med blant annet sin vakre sangstemme og utallige «Å nei! Jeg har dårlig tid!», sørger Emma for at det sjeldent er stille på Stutteriet. Hun er en av de mest tidsoptimistiske personene vi andre på kjøkkenet har møtt, noe som igjen kanskje er bakgrunnen for hennes uslåelige evne å sluke en stor bolle havregrøt på under ett minutt. Emma er den desidert mest praktiske av oss, og om du trenger vater, blikksaks, håndjern (???) eller en MILWAUKEE M18 FCSRH66-0 så har hun det nok i verktøykassa si.  

Navn: Emma Arnesen

Alder: 21 (født 1997)

Studie: Grunnskolelærer 5.-10.

Sivilstatus: Flittig integrering av en av klubbens svensker

Tid på Stutteriet: 20 måneder

Funfact: Secret teen-mom    

Stuttas største sjokoladebudsjett

VILDE:

Vilde har massevis av ulike egenskaper og personlighetstrekk. Noen av disse kan anses som noe motstridende, blant annet er hun både Stuttas natteravn og morgenfugl. Forhåpentligvis opptrer disse Vilde’ne med mer en 24 timers mellomrom, men det har skjedd overlapp. Med en så uforutsigbar døgnrytme kan Vilde komme inn fra langtur mens andre spiser frokost eller dra ut på langtur rundt samme tid Ane går til sengs. Vilde er også den stutten som troner listen over flest PC-skjermer, og ses regelmessig med noen avanserte excel-ark eller øvinger.    

Navn: Vilde Malmei

Alder: 21 (født 1997)

Studie: Bygg- og miljøteknikk

Sivilstatus: Kvalitetssingel

Tid på Stutteriet: 8 måneder

Funfact: Statist i Exit 2

Stuttas polfarer

ANE:

Ane kan alt. Hvis det er noe hun ikke kan, er hun veldig flink til å late som om hun kan det, noe som i grunn er minst like imponerende. Ikke gå inn i en diskusjon mot Ane, for den er du dømt til å tape uansett om det er du som har rett. Hun er hele stuttas guru, og kan hjelpe oss andre med så å si alt fra å behandle kneskader til matte-øvinger, Ane got it. Ane er den perfekte filmdaten; du trenger ikke å forstå filmen, Ane forstår den for deg. Når Ane har tid til overs bruker hun tiden enten i kosekroken, strikke utallige gensere eller til å observere maten som er i ovnen.

Navn: Ane Dyrkorn

Alder: 21 (født 1999)

Studie: Fysmat

Sivilstatus: Ler av sine egne vitser

Tid på Stutteriet: 32 måneder

Funfact: Har Tom Cruise på snap

Stuttas emosjonelt stabile.

THEA:

I likhet med Vilde har Thea også flere motstridende personlighetstrekk å by på; hun er både en rolig sjel samtidig som små ting i hverdagen kan gjøre henne ganske engstelig. Til tider kan vi lure litt på prioriteringene hennes da verdens undergang kom i form av pålagt førstegangstjeneste, mens nyheten om påvist kreft bare ble ansett som et lite ekstra hinder i hverdagen. Som vanlig snodde hun seg unna begge deler. Thea er vår lille filosof, og funderer støtt og stadig over meningen med livet. I en studiesituasjon blir da en naturlig konsekvens å stadig lure på om hun har valgt riktig studie, og det midlertidige svaret hun har kommet frem til er «kanskje ikke det».   

Navn: Thea Dyrkorn

Alder: 21 (født 1999)

Studie(historikk): Forkurs -> Bygg- og miljøteknikk -> EMIL? -> (?)   

Sivilstatus: Gutten fra Nord \ref{Stjernestøv}

Tid på Stutteriet: 11 måneder

Funfact: Har spilt fiolin med Alexander Rybak   

Stuttas vegetarianer og matentusiast

(ps: kun ett av funfactsene er sann. Klarer du/dere å gjette hvilket?)

Ane Dyrkorn

Kan smøre min egen matpakke

One thought to “O-kjøkkenpresentasjon: Stutteriet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *