O-kjøkkenpresentasjon: O-holt

I Moholt Allé med minimal avstand til Rema 1000 og med Bananen bar som nærmeste nabo, finner man Moholts eldste o-kjøkken O-holt. Kjøkkenet har faktisk røtter helt tilbake til 1964! (Det ryktes at Laffen bodde der allerede den gang). Hvordan er det å leve på kjøkkenet med så sterke tradisjoner lurer du? Ta en titt på denne «The office» inspirert introen for å få et lite innblikk i hvordan hverdagen er på O-holt. (Når det ikke dunkes timer på TPM).

Utenom OG Laffen består kjøkkenet av tre andre noobs. Alle kommer du til å bli bedre kjent med nå;

Olav Milian Schmitt Gran  (Laffen):

Alder: 104 (han mener selv han er 22)

Sivilstatus: Har nettopp bygget seg en Pc-fra scratch. (les; singel), men alltid gira på en Star-Wars date

Studie: FysMat

Olav er O-Holts eldste og selvutnevnte konge. Dagene tilbringes som regel på de to tronene hans, toalettet eller runkestolen. Der sitter han og undrer på om 23 år egentlig er så gammelt som Eirik skal ha det til. Han er også kjøkkenets selvutnevnte Studass. Han er aldri vond å be når det kommer til real-faglige spørsmål. Uten Olavs hjerne hadde nok samtlige andre på O-holt strøket på årets matte-eksamener.

Pål andre Lervåg. (P2):

Alder: 21

Sivilstatus: Ung spiller

Studie: Eh.. lærer?

Pål er kjøkkenets mest hverdagsaktive og minst aktive o-løper. Han har faktisk kun gjennomført ett o-løp og det var Hu og Hei. Pål er klatrer av natur og bruker mye av dagene på å henge fra diverse høyder. Pål har også et padle-rykk som kan minne om prime-time Legkov. Derfor kaller vi han ofte bare «padlefar». Han er også kjøkkenets matfar da han støtt og stadig kommer hjem med diverse mat han har funnet i søpla. Enten det er sushi som har gått ut for en uke siden eller en hel kransekake, deler han gladelig av sin deilige fangst. (Til varierende begeistring fra kjøkkenets andre beboere.)

Johan Grahn (Zohan):

Alder: 20

Sivilstatus: Stort sett trøtt på dagen og beveger seg avstanden O-holt – Stutteriet minst ett par ganger daglig

Studie: EMIL

Johan er vår eksotiske svenske og fyller kjøkkenets innvandrer-kvote.  Grahn er O-holts elite-koordinator og helt klart Eiriks største forbilde. Selv om språket fremdeles er uforståelig, blir han stadig mer integrert av å leve i «Moholt-bobla». Vi håper alle at den bobla aldri sprekker. Da kan det bli stygt, ettersom dietten til Johan bla. består av hele bokser med Sjokade til lunsj. Ellers bruker Grahn utallige timer på TPM for tiden. #tio-formen

Eirik Blågestad (bögnissen):

Alder: 19

Sivilstatus: Tinder gull

Studie: samme som Johan

Eirik prøver så godt han kan å gjøre mest mulig det samme som Johan gjør (minus turene til stutteriet). Som kjøkkenets eneste junior og yngste beboer er han en direkte motpart til eldgamle Olav. Eirik har en mørk fortid i Herman Krags Veg hvor han bodde sine første måneder i Trondheim. Der lå fokuset på utenomsportslige aktiviteter, men takke være O-holt har han nå heldigvis kommet seg på rett kjøl igjen. Nå for tiden bruker han mesteparten av døgnet på Strava-scrolling. Han er også eneste på kjøkkenet med erfaring som bartender, noe som er nyttig ettersom han er O-holts O-boy drikker.  

Til slutt vil vi bare melde at O-holt blir meget skumle på neste Freidig-stafett. #nyebananen

Olav Milian Schmitt Gran

Ikke kjørekabalansvarlig :)