Årsmøte 2021

Det vises til innkallingen til årsmøte av 20.desember 2020.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet for første gang skal avholdes digitalt på Teams torsdag 21.januar 2021 kl 17:15. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelse gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Lenke til Teams-møtet og stemmesystemet på et eget Slack-workspace vil bli sendt på mail til alle deltakerne senest 30 min før møtestart. Sørg derfor for å registrere korrekt mailadresse, samt på forhånd ha lastet ned Teams og Slack og sjekket om dette fungerer. Det anbefales også å bruke Teams på pcen og Slack på mobilen slik at det blir enklere å stemme mens man deltar på møtet. Vi må slippe inn alle manuelt fra lobbyrommet til selve møtet, så møt opp senest 17:00 for å være sikker på å bli med før møtet starter 17:15. Send melding til +47 416 33 507 ved tekniske problemer.

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på mail (styret@ogruppa.org.ntnu.no) før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.

Påmeldingsfristen er kl 23:59 onsdag 20.januar slik at vi får sjekket om alle påmeldte er registrert i medlemsregistreringen vår med gyldig NTNUI-medlemskap og dermed har møte- og stemmerett.