22. desember – Ullers tipser om ting å gjøre i jula

Vi antar at de fleste har forlatt T-town. Men hva skal man gjøre i jula når man ikke har hverken treningsplan eller eksamen eller øvinger eller noe annet fornuftig å gjøre?

Ullers presenterer dermed våre tips:

Tips nr 1: Spise

Alle vet at studielånet ikke er nok til å spise på Pizzabakern hver dag. Så da må man følge med på 10-kronersmarkedet på Meny, og når Rema har tilbud på miniplommetomater. <3

Da er det jommen digg å komme hjem til et kjøleskap du slipper å fylle opp selv.

Ullers kostholdseksperter anbefaler en diett som går ut å bygge opp et solid spekklag til neste semester, slik at du har noe å tære på. Du velger selv type mat, men lettere inspirert av 3. post anbefaler vi Seterrømme. 

Dette vil gjøre at du slipper å kjøpe mat i en så lang periode som kalorioverskuddet tilsvarer, samtidig som du har noe å gjøre i jula.

Om du sliter med dårlig matlyst har vi et forslag for deg også. Bestill ekstra bagasje hjem og ta med alle restene fra julemiddagen i den der store North Face-bagen du har.

Tips nr 2: Trene

Vi tror det er mulig å trene uten at det er fellestreninger. Og med mindre du bor på Hardangervidda eller i Finnmark, har du sannsynligvis barmark i nærheten. Og som vi alle vet kan du ikke bli en god o-løper når du bor i Trondheim. Derfor gjelder det å starte forberedelsene mot neste år stafettsesong. Ingen kan nå unnskylde seg med at de glemte at det kommer en ny sesong. Vi legger ved relevante kartutsnitt til løp det garantert ikke blir noe av. Bare å glede seg!

Her blir det nok veldig gøy å ikke løpe.

Tips nr 3: Se på et eller annet

Som alle andre liker vi på Ullers å se på TV. Men det er ikke lett når Aurora alltid har kveldsvakt, Ingunn alltid er på tur, Åse alltid er på toget på vei til Oslo, og Marte alltid har et møte. Vi har dermed ikke sett noe julekalendere i år. Og må dermed ta det igjen i jula. I skrivende stund er det to dager til julaften. Kan det gå? Nei, for hverken Jul i Blåfjell eller Jul på Månetoppen er å finne hos NRK. Og hva skjedde egentlig med det derre Nissene over skog og hei-greiene? Er det lov å se? Vi tar gjerne imot tips her.

Tips nr 4: Filosofere

Julen er som kjent en tid for ettertanke. Man må sette pris på hva man har, og tenke på de som har det ikke like bra. Derfor presenterer Ullers utvalgte dilemmaer:

Skada som Compass Club eller syke som Compass Club?

Bare konkurrere i ski-o, eller aldri kunne stå på ski igjen?

Vinne tio og bli smitta, eller ikke løpe tio?

Aldri mer jukolabåt, eller aldri mer bankettbuss?

Løpe til Lia uten sko, eller uten klær?

Løpe orientering med munnbind eller løpe knockout-sprint med treg Emitag?

Bo med planløsningen til HK, eller med interiøret til Bananen?

10 dager i koronakarantene, eller 10 dager i sprintkarantene?


Løpe NC på Byåsen neste høst eller gå på skøyter på Leirsjøen?