7 NTNUIere tatt ut på landslag!

Norges orienteringsforbund og den nye landslagstreneren Janne Salmi har tatt ut landslagene for 2021, og her finner vi hele 7 av våre løpere i grønt, gult og svart.

Audun har med høstens NM-gull på langdistase vist at han hører hjemme i den ypperste norgeseliten, og har blitt belønnet med et opprykk fra Next Generation til A-landslaget. Ingrid, Eirik og Elias har fått fornyet tillit på Next Generation. Der får se selskap av Ane som med sterk og stabil i hele år har fått en fortjent plass, selv om hun selv ikke hadde forventet det.

“Jeg var ganske overrasket da jeg ble ringt opp, for hadde ikke tenkt så mye over mulighetene mine for å bli tatt ut, så det er veldig stas at de har troa på meg. Det kommer nok til å bli veldig spennende og utfordrende, så jeg gleder meg til å få mange nye erfaringer “

I tillegg til A-landslaget og Next Generation har det i høst blitt opprettet et juniorlandslag, der våre nye løpere Jenny og Sigurd har fått plass. Sigurd håper dette kan gi han mange gode økter på samling og god oppfølging fra trenerne.

“Det var skikkelig kult! Hadde et håp om at jeg skulle bli tatt ut men var ikke sikker. Derfor var det veldig gøy å få telefonen av Håvard.”

Fullstendige uttak kan finnes her: juniorlandslag, seniorlandslag

Rasmus Rørholt Theisen

Bedre enn Sindre Deisz i O'boy-blindtest